Ładowanie strony... proszę czekać!

Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj

FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   WERSJA MOBILNA   WYSZUKIWARKA   FB.COM/INFOKOLEJ

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 27, 28, 29  Następny
Sławomir Nowak ministrem transportu
Autor Wiadomość

Victoria Płeć:Kobieta
Asystentka Admina
Asystentka Admina

PostWysłany: 15-05-2013, 21:31    Odpowiedz z cytatem

Nowak łamie prawa człowieka?

Helsińska Fundacja Praw Człowieka jest głęboko zaniepokojona żądaniami sądowymi, które minister Sławomir Nowak stawia redakcji tygodnika „Wprost” za publikacje sugerujące jego korupcję.

Więcej:
http://niezalezna.pl/41340-nowak-lamie-prawa-czlowieka

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

RebelliouS Płeć:Mężczyzna
Użytkownik

PostWysłany: 15-05-2013, 22:51    Odpowiedz z cytatem

Konferencje za 0,5 mln złotych! Waszczykowski: to była pralnia pieniędzy....

To była droga prezydencja. Choć od polskiego przewodnictwa w UE minęły 2 lata, politycy i dziennikarze przyglądają się stronie finansowej przedsięwzięcia. Tym bardziej, że chodzi o spółkę Cam Media, z którą - według tygodnika "Wprost" - powiązania towarzyskie ma Sławomir Nowak. I która to firma sporo zarobiła na kontrakcie z MSZ w trakcie prezydencji. O pieniądzach wydawanych w tamtym czasie ostro wypowiedział się Witold Waszczykowski, który stwierdził, że jest pewien, iż była to pewna pralnia pieniędzy.
zródło:
http://warcholinski.natemat.pl/61463,konferencje-za-0-5-mln-zlotych-waszczykowski-to-byla-pralnia-pieniedzy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Asystentka Admina
Asystentka Admina

PostWysłany: 16-05-2013, 11:20    Odpowiedz z cytatem

Polecam:

Tusk pozwala Nowakowi szaleć, czyli początek końca. Premier najwyraźniej stracił instynkt samozachowawczy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Asystentka Admina
Asystentka Admina

PostWysłany: 16-05-2013, 11:37    Odpowiedz z cytatem

Amnezja Nowaka. Minister zapomniał o Volvo i zegarku

Najwyraźniej w obliczu medialnej burzy wywołanej informacjami o drogich zegarkach Sławomir Nowak przypomniał sobie wreszcie, że faktycznie taki zegarek posiada i postanowił dopisać go w uzupełnieniu do oświadczenia o stanie majątkowym.

Więcej:
http://niezalezna.pl/41359-amnezja-nowaka-minister-zapomnial-o-volvo-i-zegarku

Rodriges Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel

PostWysłany: 16-05-2013, 18:51    Odpowiedz z cytatem

Niekompetentny zastąpi niekompetentnego ?
St. Gawłowski za S. Nowaka ?
Z życiorysu wynika, że nic innego w życiu nie robił tylko zajmował coraz wyższe stanowiska pracy. Nie pracował tylko politykował. POprawa nie nastąpi, nadzieja tylko w opozycji.
Powrót do góry

Użytkownik

PostWysłany: 17-05-2013, 20:41    Odpowiedz z cytatem

Sławomir Nowak- bohater, którego chcą zniszczyć, diagnozuje: ,,Nasz kraj przeżywa swój złoty czas. Najlepsze pięciolecie w tym dwudziestopięcioleciu"

- Przy sile mediów dzisiaj i różnych osób, grup interesów można bezrefleksyjnie albo interesownie narobić człowiekowi wiele strat. To, co zrobił "Wprost", jest bez wątpienia próbą niszczenia mnie jako polityka i jako człowieka- mówi Sławomir Nowak w rozmowie z ,,Polską the Times"
więcej:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/53761-slawomir-nowak-bohater-ktorego-chca-zniszczyc-diagnozuje-nasz-kraj-przezywa-swoj-zloty-czas-najlepsze-pieciolecie-w-tym-dwudziestopiecioleciu
Powrót do góry

Asystentka Admina
Asystentka Admina

PostWysłany: 20-05-2013, 10:07    Odpowiedz z cytatem

Jak nieoficjalnie dowiedział się portal NaKolei.pl, wraz z końcem maja nastąpi zmiana na stanowisku ministra transportu. Funkcję ma stracić także Tadeusz Jarmuziewicz - obecny zastępca Nowaka.

Naszą informację potwierdzają dwa niezależne źródła. Będziemy na bieżąco śledzić rozwój wydarzeń, ale wygląda na to, że dni "złotego dziecka Tuska" są już policzone.

A Wy jak typujecie? Czy Sławomir Nowak faktycznie zostanie zdymisjonowany? Jeśli tak, to kto zostanie jego następcą?

źródło: www.nakolei.pl

Asystentka Admina
Asystentka Admina

PostWysłany: 20-05-2013, 21:21    Odpowiedz z cytatem

Nowak odpuszcza "Wprost" 30 mln

- Ze względu na trudną sytuację finansową wydawcy tygodnika "Wprost", zwróciłem się do kancelarii o wycofanie wniosku o zabezpieczenie na tytule w kwocie 30 milionów złotych - powiedział Sławomir Nowak w wywiadzie dla "Gazety Wyborczej". Nie zamierza jednak rezygnować z pozwu przeciw tygodnikowi. - Udowodnienie prawdy i doczekanie się przeprosin to mój cel - stwierdził.

Więcej:
http://www.tvn24.pl/przeglad-prasy-nowak-odpuszcza-wprost-30-mln,326935,s.html

Użytkownik

PostWysłany: 20-05-2013, 21:31    Odpowiedz z cytatem

Sławomir Nowak: Nie ma nic złego w kontaktach polityka z biznesmenami. Byle nie przekroczyć granicy.......

- Lubi pan luksus? - Wiem, próbuje mi się taką gębę dorobić- powiedział minister Sławomir Nowak w rozmowie z dziennikarkami "Gazety Wyborczej". W wywiadzie tłumaczy się z pożyczonych zegarków, nowej limuzyny, bywania w luksusowym klubie i wyremontowanych biur.

http://natemat.pl/61901,slawomir-nowak-nie-ma-nic-zlego-w-kontaktach-polityka-z-biznesmenami-byle-nie-przekroczyc-granicy
Powrót do góry

Pirat Płeć:Mężczyzna
Webmaster

PostWysłany: 22-05-2013, 15:37    Odpowiedz z cytatem

Prokuratura wszczęła śledztwo ws. Nowaka. Grozi mu nawet do 3 lat więzienia

Prokuratura Okręgowa w Warszawie wszczęła śledztwo w sprawie oświadczenia majątkowego ministra Sławomira Nowaka. Jak udało nam się ustalić dalsze czynności na tym etapie będzie prowadzić CBA, a Nowakowi grozi nawet do 3 lat więzienia.

Śledztwo dotyczy podejrzenia złożenia fałszywego oświadczenia majątkowego, a prokuratura w jego toku ustali, czy Sławomir Nowak celowo zataił informacje o zegarku i samochodzie.

Więcej TUTAJ

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Asystentka Admina
Asystentka Admina

PostWysłany: 22-05-2013, 18:19    Odpowiedz z cytatem

Sławomir Nowak będzie zdymisjonowany - donosi portal niezalezna.pl. Razem z ministrem transportu stanowisko ma stracić prezes PKP S.A. Jakub Karnowski.

Więcej:
http://niezalezna.pl/41579-nasz-news-dymisja-slawomira-nowaka-w-przyszlym-tygodniu

Użytkownik

PostWysłany: 22-05-2013, 19:04    Odpowiedz z cytatem

Jest śledztwo ws. możliwości złożenia fałszywego zeznania przez ministra Nowaka.......

Czytaj więcej:
http://fakty.interia.pl/polska/news-jest-sledztwo-ws-mozliwosci-zlozenia-falszywego-zeznania-prz,nId,971740
Powrót do góry

Pirat Płeć:Mężczyzna
Webmaster

PostWysłany: 22-05-2013, 20:06    Odpowiedz z cytatem

"Nie ukrywałem Volvo. Parkowałem na zewnątrz" - śmiech po oświadczeniu Nowaka

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

andrej Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel

PostWysłany: 22-05-2013, 20:14    Odpowiedz z cytatem

Co to za tłumaczenie , nie znam ludzi i takich zwyczajów aby pożyczać sobie drogie zegarki, już dość tych bajek.
Powrót do góry

fury Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel

PostWysłany: 22-05-2013, 20:21    Odpowiedz z cytatem

Lizingowany samochód nie jest własnością użytkownika tylko firmy leasingowej lub banku, który udzielił kredytu tej firmie. Również mieszkanie obciążone kredytem hipotecznym. Dlatego mam wątpliwości, czy takie nieruchomości i ruchomości powinny być ujawniane jako składniki majątku?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 10 z 29 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 27, 28, 29  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi