Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ
LOT


Poprzedni temat :: Następny temat
Pytanie o FIP
Autor Wiadomość

mcok Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 12 Gru 2009

PostWysłany: 16-04-2017, 18:25   Pytanie o FIP Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie dotyczące FIP, jeśli mam do dyspozycji 6 biletów czyli na 6 zarządów kolejowych to w ramach tych 6 biletów mam 4 kupony dany zarząd kolejowy. Czyli łącznie mogę przebywać 8 dni na danym zarządzie? Proszę o info, czy dobrze zrozumiałem ta ide Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

timaj Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 31 Sty 2008

PostWysłany: 17-04-2017, 15:03    Odpowiedz z cytatem

Tak...dobrze myślisz..,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

bert Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 23 Kwi 2008
Skąd: chybie

PostWysłany: 18-04-2017, 13:57    Odpowiedz z cytatem

To znaczy ze możesz tyle dni podróżować a przebywać .....

_________________
bert
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Shinzon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 07 Mar 2013
Skąd: Katowice

PostWysłany: 14-07-2017, 18:55    Odpowiedz z cytatem

Witajcie.

Czy można dostać bilet tylko na członka rodziny pracownika? Jeśli tak, to jak trzeba wypełnić wniosek?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

bert Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 23 Kwi 2008
Skąd: chybie

PostWysłany: 14-07-2017, 22:25    Odpowiedz z cytatem

Można, wypełniając odpowiednio rubryki wniosku

_________________
bert
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Shinzon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 07 Mar 2013
Skąd: Katowice

PostWysłany: 16-07-2017, 09:16    Odpowiedz z cytatem

Zauważyłem że jest tam taka opcja. Smile

Moja żona dzwoniła do zakładu i pani powiedziała, że nie można wziąć biletu dla rodziny jak nie bierze pracownik. Jak w końcu z tym jest?

I jeszcze jedna rzecz. Jak wziąłem w tym roku bilety na Czechy, Niemcy, Włochy to mogę złożyć wniosek o bilety na Czechy, Słowację, Węgry, Rumunie, Serbie, Bułgarię?

Na Czechy można dwa razy w roku? Tu się nic nie zmieniło?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

bert Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 23 Kwi 2008
Skąd: chybie

PostWysłany: 16-07-2017, 10:41    Odpowiedz z cytatem

W tej sytuacji można wziąć bilet tylko na Czechy i Słowacje jako drugi w roku. Niestety wiedza osób przyjmujących wnioski w zakładach pracy jest przeważnie niewielka na temat
.Proponuje skontaktować się z osobą w centrali własnej spółki która przesyła wnioski do PKP S.A .Pozostaje również kontakt z Paniami w Centrali PKP S.A które potrafią wyjaśnić wątpliwości.

_________________
bert
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2017 infokolej.pl