Podczas obowiązywania tej umowy przewoźnik tradycyjnie nie ma środków do obsługi linii.
W następnym zaś roku PR-y wzorem np. Podlaskiego zażądały dotacji wyższej tylko o kilkadziesiąt procent w stosunku do tegorocznej.
Tak, w zapowiedziach i szumnych planach jeszcze przed trzema tygodniami PR ogłosiły powrót ruchu pasażerskiego od 5 grudnia 2011 do końca starego r.j i dalej w nowym r.j.
Według konduktora (może palnął głupote, nigdy nie wiadomo) szynobus ma się nie pojawić do końca marca, ze względu na to, że podczas remontu źle wyprofilowano łuki. Teraz będą to poprawiać.
Tak czy tak, do rozkładu jest wpisana KKA do końca grudnia. Tak samo w nowym rozkładzie w Zbąszynku.
właśnie, zauważyłem już kilka teorii na ten temat. Każdy wie swoje, a prawdy nie zna chyba nikt... brak taboru, za mało pieniędzy od Marszałka, linia źle wyremontowana...
Mam takie pytanie: W rozkładzie jazdy na jutro o godz 16:43 w Międzyreczu jest wpisany szynobus z Gorzowa do Zbąszynka, czy to prawda że on pojedzie ? Gdy zapytałem dzisiaj kierownika pociągu w KKA, to powiedział że chyba przefrunie przez ten most w Skwierzynie.
"Uprzejmie informuję, że od dnia 01.I.2011 roku po dokonanym remoncie linii planujemy realizować przewozy na linii nr 367 autobusami szynowymi. W tym celu w dniach 27,28.XII.2011 bedą przeprowadzone jazdy wznawiające zapoznanie szlaku dla maszynistów." Info od PR ZG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum