We wszystkich pociągach osobowych KŚ następujące bilety PR:
wydane wg taryfy RAZEM dla posiadaczy REGIOkarty (ROCZNEJ, PÓŁROCZNEJ, SENIOR) - z wyłączeniem biletów sieciowych, wydanych dla posiadaczy REGIOkart,
Zniżka w pociągach dla emerytów. Najbliższa kasa w Częstochowie
Nasza czytelniczka z Tychów chciała przedłużyć REGIOkartę Senior, która uprawnia do 30-procentowej zniżki. W Katowicach dowiedziała się, że najbliższa kasa, w której może to zrobić, znajduje się w... Częstochowie.
Zniżkowa karta jest przeznaczona dla osób, które ukończył 60. rok życia. Uprawnia do 30-procentowej zniżki nie tylko w pociągach Przewozów Regionalnych, ale - dzięki podpisanym porozumieniom - w pociągach innych spółek, m.in. Kolei Śląskich. W czerwcu tego roku karta pani Teresy, naszej czytelniczki z Tychów, straciła ważność.
danio ma rację, poczekajmy jeszcze jakiś czas, ja myślę, że z góra pół roku a wtedy przy obecnej polityce Koleje Ślaskie będą miały nagrobek i kasy oraz Przewozy Regionalne wrócą z powrotem.....
dziś nie może nic powiedzieć, bo jest w radzie nadzorczej reaktywacji Przewozów Regionalnych i straciłby posadkę gdyby zdradził, że to ostatnie chwile Kolei Ślaskich a początek normalności czyli Przewozów Regionalnych
no niestety ale muszę to stwierdzić, że dla mnie Przewozy regionalne lepiej spełniały się niż Koleje Śląskie, więc pomyśl jak za PR było źle to jak jest za KŚ, przykre to niestety, ale KŚ zniechęciły mnie do podróżowania a nie PR, więc wolę ten beton niż KŚ
@pinokio
Wypraszam sobie !!!!
Jakbym mógł wszystko powiedzieć to bym dawno powiedział.
Rozumiesz że to jest informacja służbowa ? Nie mogę tego napisać, ale mogę tylko zapewnić
że to zostanie rozwiązane. Niektóre osoby się mocno zdziwią Sam jestem zszokowany
takim rozwiązaniem
Zniżka w pociągach dla emerytów. Najbliższa kasa w Częstochowie
Nasza czytelniczka z Tychów chciała przedłużyć REGIOkartę Senior, która uprawnia do 30-procentowej zniżki. W Katowicach dowiedziała się, że najbliższa kasa, w której może to zrobić, znajduje się w... Częstochowie.
l
Najbliższa kasa PR znajduje się w Oświęcimiu a nie w Częstochowie. To jednak duża różnica.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum