_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Cięzko mi patrzećna tego typu filmy, dobrze, że minęły już takie czasy.
W filmiku jakieśpół roku temu zamieściłem komentarz, co sądze na ten temat - oczywiście został usunięty.
A ja sie zastanawiam czy nie zglosic tego do YouTube, ze popieraja wandalizm, ciekawy jestem, czy to odniesie jakis skutek. Jutro sie tym zajme. Pozdrawiam
Chwila grozy ten film.
Ale kiedy robiono te świństwa na bocznicy?
Kto ich tam wpuścil?
Musi by jakaś interwencja
Cytat:
A ja sie zastanawiam czy nie zglosic tego do YouTube, ze popieraja wandalizm, ciekawy jestem, czy to odniesie jakis skutek. Jutro sie tym zajme. Pozdrawiam
Na YouTube jest pełno takich rzeczy i musieli by wszystko chyba usunąć.
Oni wszędzie wejdą i zaatakują. Obejrzyjcie serie MenInBlack. Tam nawet Metra Warszawskiego nie oszczędzili. Jednak nasze metro - uważane za najczystsze w Europie szybko sobie poradziło i śladów nie ma.
_________________ Jestem dyspozytorem własnego toru...
Chwila grozy ten film.
Ale kiedy robiono te świństwa na bocznicy?
Kto ich tam wpuścil?
Musi by jakaś interwencja
Sebcio dla tych buraków dostanie się na teren lokomotywowni nie jest trudne, zwłaszcza gdy straż kolei siedzi sobie na komendzie i ogląda TV. Ten film był chyba robiony w czasie, gdy co drugi pociąg jeździł pomalowany (2001-2003 r.). Widać, że te jednostki są Warszawskie - pomarańczowe malowanie i widoczne elementy wandalizmu
Czasem tacy wandale przyłapani dostają "żadną" karę, a miłośnikowi co chce sobie parę fotek robi się wielkie opory, traktuje się go niemal jak takiego wandala.
Cytat:
EZT są właśnością PR i stoją na torach odstawczych
w Lublinie te tory są i tak daleko od ulicy (niezbyt bezpiecznej) i dlatego lubelskie EZT nie mają w zasadzie na sobie "skeczy"
A jak by im ktos tak dom pomalowal .... sztuka sztuką chodzi mi o grafiti, mozna malowac na przeznaczonych do tego miejscach, ale walenie tagow czesto obraźliwych, lub nic nie wnoszacych i zatagowanie pociagu ( film 1 ) to przesada.. niech sciany w domu sobie tak pomaluje a po tem idzie malowac pociagi ciekawe czy tak szybko by poszedl i codzienie sie patrzec na akt takiego wandalizmu.
_________________ Lepiej jechać pospiesznym niż IC - mniej kosztuje a warunki takie same. drverde
W sieci jest dokumentacja niszczenia pociągów przez grupy wandali. Filmy pokazują, jak grupy mężczyzn w kominiarkach totalnie rozwalają wagony trójmiejskiej SKM. Na oczach pasażerów malują ściany wagonów, wybijają szyby, skrobią siedzenia, wyrzucają przez okno gaśnicę, jadą uczepieni na zewnątrz kolejki i malują.
A gdzie SOK, monitoring dworców gdyby zebrano grupe SOK-istów to by im dali radę(może). Czy policja dojść kto wstawił (ten film) i po nitce do kłębka dojść?
[ Dodano: 2008-07-28, 1:15 pm ]
A co do drugiego filmu ciekaw jestem jak weszli do EZT gdy był pozamykany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum