15 lipca 2011
REGIO 77535 Ostrów - Poznań z wagonem REGIOekspres
Wagon ten przez kilka dni znajdował się w Ostrowskiej wagonowi, obecnie znajduje się tam kolejny wagon RE z wydzieloną1 klasą
OPi, z uwagi na to, że IR Barbakan wystawia Wzgórze, wagony na poc. i od poc. IR muszą wracac do st. mac.
Analogicznie jest w drugą stronę - tu już niedokładnie pamiętam ale chodzi chyba o 88322/88323.
ps. to rzeczywiście chyba najdłuższy Regio w Polsce.
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
w drugą stronę skład barbakana jedzie na regio o 5.06 z głównego, czyli 88322, nie mylisz sie
[ Dodano: 19-07-2011, 23:34 ]
ja wiem że to ze składu barbiego, specjalnie na niego tak czekałem do 22 ;p ale ogólnie skład coś mi nie pasował. Zbyt krótki, skoro powinien mieć jeszcze wagony do JG. Ja bym te 7 wagonów puścił do samego Krakowa a nie wożą sardynki
No napewno z jeden wagon do grodu Kraka by się przydał.
Ale mało wagonów na SWH - przejdz się kiedyś, w rezerwie chyba jeden wagon albo i wcale, mówiąc o typowo pasazerskich (B,Bh,Az...)
Jeszcze musimy pamietac o masie brutta składu.
Dobrze że Portowca nie wystawia SWH bo chyba by jechał sam elektrowóz.
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
IR "Barbakan" (19.07.2011 r.): Kraków/Jelenia Góra - Świnoujście widziany podczas wjazdu w Poznaniu: część z Krakowa dobre ponad 100%, część z Jeleniej Góry 90%.
Dobrze że Portowca nie wystawia SWH bo chyba by jechał sam elektrowóz
Jakby nam chciano dorzucić kolejny skład to by musieli też dorzucić wagonów. Z Mewą też dość kiepsko ostatnio. Dwa Malbora, ten 1/2 gdzieś zniknąl i nigdzie go nie widać, a skład Mewy to nędzne 4 wagony. Aż tak źle na SWH? Aż człowiek się denerwuje gdy słyszy historie o brakach taborowych, a na Podjuchach stoi 40 wagonów odstawionych w krzaki. Tylko że większość z nich należy do PIC. :
QbaOSW, ten u Cb to pewnie ten poznański Malboro, skoro on jest tam od kilku dni, a na Mewie już od kilku tygodni nie jeździ 1/2. a szczeciński najwyraźniej stoi tam gdzie Grzesiek mówi
ja w sobotę mijałem się z mazowszem i były 3 malborasy,jechałem mewą i widziałem,że ten z mewy stoi w sochaczewie,a dowiedziałem się że powodem właśnie są poluzowane obręcze kół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum