Niestety w momencie kiedy nauczyłem się czytać etykiety i rozpoznawać składniki, porzuciłem połowę produktów. A było to na studiach. Wszędzie cukier, ulepszacze i chemia. To naprawdę jest straszne, bo czy ja będę w przyszłości karmił małe dzieci?
Ja jestem przerażona jakie my świństwa jemy, co teraz się wyprawia z jedzeniem, ile w nim chemii i sztuczności, ale co poradzić, trzeba minimalizować zakupy żywności przetwożonej i próbować samemu wszystko robić...
W Stanach rośnie pierwsze pokolenie, które jest bardziej chore i umrze w młodszym wieku niż rodzice. Po raz pierwszy w historii ludzkości obniża się przewidywana długość życia. Kiedy i dlaczego jedzenie z przyjemności stało się zagrożeniem i naszym wrogiem numer 1?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum