Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ
Tablety


Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Następny
Problemy techniczne na forum
Autor Wiadomość

kris Płeć:Mężczyzna
Moderator


Dołączył: 30 Lis 2005
Skąd: z bocznego toru...

PostWysłany: 16-07-2007, 09:46    Odpowiedz z cytatem

W tej samej zakładce jest jescze opcja zaawansowane i tam "Zastąp automatyczną obsługę plików 'cookie'" To zaznacz - reszta domyślnie. Może to pomoże. Jak nie to skorzystaj z opcji usuwania tymczasowych plików i wyczyść wszystko (razem z 'cookies') może coś pomoże. Spr. czy nie działa na IE i FF -bo może na jednej Internet Explorer działa i trzeba szukać przyczyny w Firefox.

_________________
Jestem dyspozytorem własnego toru...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
 
Numer Gadu-Gadu
1636550

zyrafa Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2005
Skąd: Stargard [Zbk/Szn]

PostWysłany: 22-07-2007, 11:26    Odpowiedz z cytatem

Znalazłem winnego Wink , opisany problem występuje w najnowszej wersji Mozilli.

_________________
Dyskusja polega na wymianie poglądów nie epitetów
Galeria autorska http://www.zbaszynek.stargardcom.pl zapraszam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

maszynista_50 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 19 Sty 2006

PostWysłany: 22-07-2007, 12:32    Odpowiedz z cytatem

Korzystam z Firefoxa i ciekawe, że ta opcja (zobacz posty od ostatniej wizyty) na innych forach działa bez zarzutu.

_________________
www.4elementy.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Maks Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 01 Lip 2007

PostWysłany: 24-07-2007, 17:27    Odpowiedz z cytatem

Ja również korzystam z Firefoxa (najnowsza dostępna wersja) i u mnie opcja, o której mowa, działa bez zarzutu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

zyrafa Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2005
Skąd: Stargard [Zbk/Szn]

PostWysłany: 24-07-2007, 18:56    Odpowiedz z cytatem

Maks, a czy system operacyjny w Twoim kompie to Windows XP?

_________________
Dyskusja polega na wymianie poglądów nie epitetów
Galeria autorska http://www.zbaszynek.stargardcom.pl zapraszam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Maks Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 01 Lip 2007

PostWysłany: 24-07-2007, 20:05    Odpowiedz z cytatem

Tak, z bieżącymi instalacjami łat dla Windozji (o ile ma to jakieś znaczenie w tym przypadku).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Arek Płeć:Mężczyzna
Junior Admin


Dołączył: 05 Mar 2007
Skąd: Szczecin

PostWysłany: 27-07-2007, 01:20    Odpowiedz z cytatem

Wasz problem raczej tkwi w 'cookie'. Domena dla 'cookie' to www.infokolej.pl więc jeśli ktoś loguje się z innego (starego) adresu to mogą być problemy.

_________________
Żelazna kadra też z czasem rdzewieje.
A beton kruszeje...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

maszynista_50 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 19 Sty 2006

PostWysłany: 27-07-2007, 13:01    Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście......Antybeton miał rację zmieniłem adresik i jest ok.

_________________
www.4elementy.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

pdnb Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 18 Lut 2006
Skąd: Człuchów

PostWysłany: 15-08-2007, 22:29    Odpowiedz z cytatem

Antybeton, dzięki,w końcu działa jak powinno. Korzystałem ze starego adresu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

simplex Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Sty 2006
Skąd: Kraków

PostWysłany: 26-08-2007, 14:15    Odpowiedz z cytatem

U mnie cholera nie działa już od jakiegoś miesiąca funkcja "zobacz posty od ostatniej wizyty" Płacz wogóle nie wyświetla mi się ten tekst jest tylko :"zobacz posty bez odpowiedzi" .Stosowałem się już do wszystkich podanych tutaj rad i dalej nic już mnie to zaczyna wk... Jeśli ktoś może jeszcze coś mi poradzić to prosze piszcie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

kris Płeć:Mężczyzna
Moderator


Dołączył: 30 Lis 2005
Skąd: z bocznego toru...

PostWysłany: 26-08-2007, 19:22    Odpowiedz z cytatem

tez mi sie takie cos zdarzało... ustaw sobie 'cookie'... albo najpierw usuń wszystkie stare 'cookies'. no i autologowanie włącz.. jak to nie pomoże to FORMAT C:\ Happy

_________________
Jestem dyspozytorem własnego toru...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
 
Numer Gadu-Gadu
1636550

simplex Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Sty 2006
Skąd: Kraków

PostWysłany: 26-08-2007, 21:38    Odpowiedz z cytatem

'cookies' usunięte format C zrobiony i nie działało ,tak nie działało bo już działa jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki

_________________
Nigdy nie kłóć się z Idiotą - najpierw zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

sZakOOu Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 30 Lis 2006
Skąd: i po co?

PostWysłany: 29-10-2007, 20:00   Problemy techniczne na forum Odpowiedz z cytatem

Nie wiedzieć czemu, ale na forum trzeba się "podwójnie zalogować", tzn. za pierwszym razem jak się loguję, to nadal jestem niezalogowany i dopiero za drugim razem forum mnie "łapie" (używam Firefoksa 2.0.0.8 i WinXP SP2); troszkę to irytuje Wink

_________________
KOLEJOWE ŁUŻYCE kliknij, aby przejść
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Krycha Płeć:Kobieta
Redaktor


Dołączyła: 10 Lis 2005
Skąd: Leicester

PostWysłany: 29-10-2007, 20:40    Odpowiedz z cytatem

sZakOOu, z jakiej domeny się logujesz? Baza danych ustawiona jest na infokolej.pl

Jeśli chodzi o shoubox to moduł jest wyłączony. Jeśli będziecie się domagać to admini go włączą.

_________________
Follow me!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

leo1407 Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 24 Wrz 2007
Skąd: z PKP

PostWysłany: 25-02-2008, 07:31    Odpowiedz z cytatem

Ostatnio coś jest nie tak pod względem technicznym. Kiedy zmieniam stronę lub temat następuje automatyczne wylogowanie.... Kiedy w danym temacie chcę napisać odpowiedź i klikam "odpowiedz" - dzieje się to samo. Z tego powodu przestałem ostatnio pisać cokolwiek bo ciężkiej ch....można dostać. Dziwię się, że w tej chwili mogę to zrobić więc korzystam z okazji by zasygnalizowac problem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 2 z 11 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Następny
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2017 infokolej.pl