Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ


Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Następny
Problemy techniczne na forum
Autor Wiadomość

kris Płeć:Mężczyzna
Moderator


Dołączył: 30 Lis 2005
Skąd: z bocznego toru...

PostWysłany: 16-07-2007, 08:46    Odpowiedz z cytatem

W tej samej zakładce jest jescze opcja zaawansowane i tam "Zastąp automatyczną obsługę plików 'cookie'" To zaznacz - reszta domyślnie. Może to pomoże. Jak nie to skorzystaj z opcji usuwania tymczasowych plików i wyczyść wszystko (razem z 'cookies') może coś pomoże. Spr. czy nie działa na IE i FF -bo może na jednej Internet Explorer działa i trzeba szukać przyczyny w Firefox.

_________________
Jestem dyspozytorem własnego toru...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
 
Numer Gadu-Gadu
1636550

zyrafa Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2005
Skąd: Stargard [Zbk/Szn]

PostWysłany: 22-07-2007, 10:26    Odpowiedz z cytatem

Znalazłem winnego Wink , opisany problem występuje w najnowszej wersji Mozilli.

_________________
Dyskusja polega na wymianie poglądów nie epitetów
Galeria autorska http://www.zbaszynek.stargardcom.pl zapraszam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

maszynista_50 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 19 Sty 2006

PostWysłany: 22-07-2007, 11:32    Odpowiedz z cytatem

Korzystam z Firefoxa i ciekawe, że ta opcja (zobacz posty od ostatniej wizyty) na innych forach działa bez zarzutu.

_________________
www.4elementy.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Maks Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 01 Lip 2007

PostWysłany: 24-07-2007, 16:27    Odpowiedz z cytatem

Ja również korzystam z Firefoxa (najnowsza dostępna wersja) i u mnie opcja, o której mowa, działa bez zarzutu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

zyrafa Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2005
Skąd: Stargard [Zbk/Szn]

PostWysłany: 24-07-2007, 17:56    Odpowiedz z cytatem

Maks, a czy system operacyjny w Twoim kompie to Windows XP?

_________________
Dyskusja polega na wymianie poglądów nie epitetów
Galeria autorska http://www.zbaszynek.stargardcom.pl zapraszam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Maks Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 01 Lip 2007

PostWysłany: 24-07-2007, 19:05    Odpowiedz z cytatem

Tak, z bieżącymi instalacjami łat dla Windozji (o ile ma to jakieś znaczenie w tym przypadku).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Arek Płeć:Mężczyzna
Junior Admin


Dołączył: 05 Mar 2007
Skąd: Szczecin

PostWysłany: 27-07-2007, 00:20    Odpowiedz z cytatem

Wasz problem raczej tkwi w 'cookie'. Domena dla 'cookie' to www.infokolej.pl więc jeśli ktoś loguje się z innego (starego) adresu to mogą być problemy.

_________________
Żelazna kadra też z czasem rdzewieje.
A beton kruszeje...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

maszynista_50 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 19 Sty 2006

PostWysłany: 27-07-2007, 12:01    Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście......Antybeton miał rację zmieniłem adresik i jest ok.

_________________
www.4elementy.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

pdnb Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 18 Lut 2006
Skąd: Człuchów

PostWysłany: 15-08-2007, 21:29    Odpowiedz z cytatem

Antybeton, dzięki,w końcu działa jak powinno. Korzystałem ze starego adresu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

simplex Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Sty 2006
Skąd: Kraków

PostWysłany: 26-08-2007, 13:15    Odpowiedz z cytatem

U mnie cholera nie działa już od jakiegoś miesiąca funkcja "zobacz posty od ostatniej wizyty" Płacz wogóle nie wyświetla mi się ten tekst jest tylko :"zobacz posty bez odpowiedzi" .Stosowałem się już do wszystkich podanych tutaj rad i dalej nic już mnie to zaczyna wk... Jeśli ktoś może jeszcze coś mi poradzić to prosze piszcie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

kris Płeć:Mężczyzna
Moderator


Dołączył: 30 Lis 2005
Skąd: z bocznego toru...

PostWysłany: 26-08-2007, 18:22    Odpowiedz z cytatem

tez mi sie takie cos zdarzało... ustaw sobie 'cookie'... albo najpierw usuń wszystkie stare 'cookies'. no i autologowanie włącz.. jak to nie pomoże to FORMAT C:\ Happy

_________________
Jestem dyspozytorem własnego toru...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
 
Numer Gadu-Gadu
1636550

simplex Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Sty 2006
Skąd: Kraków

PostWysłany: 26-08-2007, 20:38    Odpowiedz z cytatem

'cookies' usunięte format C zrobiony i nie działało ,tak nie działało bo już działa jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki

_________________
Nigdy nie kłóć się z Idiotą - najpierw zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

sZakOOu Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 30 Lis 2006
Skąd: i po co?

PostWysłany: 29-10-2007, 20:00   Problemy techniczne na forum Odpowiedz z cytatem

Nie wiedzieć czemu, ale na forum trzeba się "podwójnie zalogować", tzn. za pierwszym razem jak się loguję, to nadal jestem niezalogowany i dopiero za drugim razem forum mnie "łapie" (używam Firefoksa 2.0.0.8 i WinXP SP2); troszkę to irytuje Wink

_________________
KOLEJOWE ŁUŻYCE kliknij, aby przejść
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Krycha Płeć:Kobieta
Redaktor


Dołączyła: 10 Lis 2005
Skąd: Göteborg

PostWysłany: 29-10-2007, 20:40    Odpowiedz z cytatem

sZakOOu, z jakiej domeny się logujesz? Baza danych ustawiona jest na infokolej.pl

Jeśli chodzi o shoubox to moduł jest wyłączony. Jeśli będziecie się domagać to admini go włączą.

_________________
Sommaren är kort.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

leo1407 Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 24 Wrz 2007
Skąd: z PKP

PostWysłany: 25-02-2008, 07:31    Odpowiedz z cytatem

Ostatnio coś jest nie tak pod względem technicznym. Kiedy zmieniam stronę lub temat następuje automatyczne wylogowanie.... Kiedy w danym temacie chcę napisać odpowiedź i klikam "odpowiedz" - dzieje się to samo. Z tego powodu przestałem ostatnio pisać cokolwiek bo ciężkiej ch....można dostać. Dziwię się, że w tej chwili mogę to zrobić więc korzystam z okazji by zasygnalizowac problem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 2 z 11 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2017 infokolej.pl