Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ
Tablety


Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Następny
Problemy techniczne na forum
Autor Wiadomość

Sebcio Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 06 Kwi 2007
Skąd: Lublin

PostWysłany: 30-11-2012, 19:03    Odpowiedz z cytatem

Ja mam taki dziwny problem od jakiegoś czasu że jak otwieram to forum na komputerze i jestem zalogowany to nie wyświetla mi żadnej grafiki tj. zdjęć, awatarów czy nawet przycisków które są pod postem do jego usunięcia lub edycji. co ciekawe jak niezalogowany oglądam forum na telefonie komórkowym to wygląda wszystko tak jak powinno.

[ Dodano: 2012-11-30, 7:04 pm ]
Acha, jedyne co pokazuje mi się pod postami niektórych użytkowników to słoneczka od Gadu-Gadu.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Galanonim Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 16 Lis 2005
Skąd: Warszawa

PostWysłany: 30-11-2012, 19:17    Odpowiedz z cytatem

Sebcio, problem jest po twojej stronie (przeglądarka internetowa), bo u mnie wszystko jest OK.

_________________
Nie patrz w przeszłość, bo przyszłość Cię znienawidzi...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

siodemka342 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 05 Wrz 2013

PostWysłany: 27-09-2013, 16:08    Odpowiedz z cytatem

A ja z kolei nie mogę do nikogo wysłać wiadomości prywatnej gdy napisze nacisnę wyślij to ona zamiast się wysłać i zapisać w wysłanych to jest w 'do wysłania' jakieś porady ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Pirat Płeć:Mężczyzna
Webmaster


Dołączył: 14 Lis 2005
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 27-09-2013, 21:15    Odpowiedz z cytatem

siodemka342, wszystko jest OK. Wiadomość będzie w folderze "do wysłania" dopóki adresat nie zaloguje się na forum i jej nie odczyta. Gdy ją przeczyta wiadomość będzie w folderze "wysłane".

_________________
© Pirat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

pawcio1978 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 20 Wrz 2012

PostWysłany: 10-10-2013, 17:29    Odpowiedz z cytatem

Nadal mam ten sam problem . Musze zaznaczyc, OZNACZ WATKI JAKO PRZECZYTANE, wylogowac sie, ponownie zalogowac sie i znika info o nieprzeczytanych watkach. Takiego problemu nie mam na innych forach.
@Naczelnik: ty zrob, a nie molestuj mojego PW.Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Pirat Płeć:Mężczyzna
Webmaster


Dołączył: 14 Lis 2005
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11-10-2013, 19:31    Odpowiedz z cytatem

pawcio1978, dopóki kombinujesz z ukrywaniem swego IP to będziesz miał taki problem z przeglądarką. Któryś z adminów chyba Ci to tłumaczył.

_________________
© Pirat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Piotr13 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 16 Lip 2013

PostWysłany: 04-11-2014, 14:28    Odpowiedz z cytatem

To nie problem techniczny, może głupota, ale trochę "denerwuje" mnie że kibelek mrugający światłami oznaczający nowe posty mruga tylko dwoma reflektorami. Czemu nie mruga ten górny? Trochę nie po kolejowemu Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

sZakOOu Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 30 Lis 2006
Skąd: i po co?

PostWysłany: 23-07-2015, 00:54    Odpowiedz z cytatem

Czasami nie udaje mi się załadować strony infokolej.pl. Wygląda to tak, jakby strona była off-line. Pomaga dopiero wejście (pod ten sam adres) przy użyciu polskiego proxy. Dziwne...

_________________
KOLEJOWE ŁUŻYCE kliknij, aby przejść
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Rozkładowiec Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Paź 2014

PostWysłany: 28-11-2015, 23:32    Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, czy jest możliwość wyłączenia pewnych działów tak żeby nie były one widoczne dla użytkownika, a nowe posty tam napisane nie wyświetlały się po kliknięciu w nieprzeczytane? Jeśli jest taka możliwość, to bardzo bym prosił o wskazówki jak to zrobić. Chodzi mi konkretnie o dział "Duperele", w którym się nie porusza tematyki kolejowej. Z góry dziękuję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Ralny Płeć:Mężczyzna
Moderator


Dołączył: 23 Lis 2005
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 30-11-2015, 00:48    Odpowiedz z cytatem

Rozkładowiec, nie ma takiej możliwości w ustawieniach profilu.

_________________
Gdyby głupota umiała latać, LOT miałby poważnego konkurenta w postaci PKP.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Rozkładowiec Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Paź 2014

PostWysłany: 30-11-2015, 18:41    Odpowiedz z cytatem

Ralny, w ustawieniach profilu użytkownika nie ma, ale od strony administracyjnej w panelu taka opcja powinna być.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Victoria Płeć:Kobieta
Asystentka Admina
Asystentka Admina


Dołączyła: 17 Lis 2005
Skąd: Warszawa

PostWysłany: 30-11-2015, 19:29    Odpowiedz z cytatem

Rozkładowiec, zablokowałam Ci dostęp do tego działu. Jeśli nadal będzie widoczny - pretensje do autora skryptu.

_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Rozkładowiec Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Paź 2014

PostWysłany: 30-11-2015, 22:21    Odpowiedz z cytatem

Victoria, dziękuję. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

pawel78 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 12 Wrz 2015

PostWysłany: 05-04-2016, 22:43    Odpowiedz z cytatem

Aktualna Opera Mini i problem z logowaniem. Przedtem tego nie bylo. Na innych forach brak problemow.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Kolejoman2 Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 07 Gru 2010
Skąd: Kędzierzyn-Koźle

PostWysłany: 04-07-2016, 09:38    Odpowiedz z cytatem

Witam

Zauważyłem że od pewnego czasu nie przychodzą mi żadne powiadomienia mailowe o nowych postach z wątków, które śledzę. Sprawdzałem, nie ma ich w spamie ani nigdzie indziej, po prostu w ogole nie pojawiają się na poczcie. Próbowałem 'przestawać śledzić wątek' i zaczynać śledzić go na nowo, ale to też nie pomogło. Czy u innych też występuje ten problem czy tylko u mnie?

_________________
Pozdr.
Grzesiek
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
 
Numer Gadu-Gadu
5178670
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 10 z 11 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2017 infokolej.pl