Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ


Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Gry, symulatory kolejowe
Autor Wiadomość

yusek Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 14 Cze 2008
Skąd: Gdańsk Jasień

PostWysłany: 12-04-2011, 22:20    Odpowiedz z cytatem

Kolejarz ale nie wiem czy na czymś lepszym niż WIN98 pójdzie. Ale sam program jest banalny strzałki w bok hamulec strzałki góra-dół przyspieszenie spacja czuwak enter RP1.

_________________
Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

rufio198 Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Sty 2006
Skąd: Z Doliny Muminków

PostWysłany: 13-04-2011, 10:01    Odpowiedz z cytatem

@katowicer- a jaki masz sprzęt? Symulator Microsoftu ma małe wymagania. Spróbuj tego Smile

[ Dodano: 13-04-2011, 10:05 ]
Dla miłośników symulatora EU07- pokazała się nowa paczka całościowa 2010.
Zapodaje linka do tematu

http://eu07.pl/forum/index.php/topic,18202.0.html

_________________
www.fotokolej.waw.pl <--- zapraszam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
 
Numer Gadu-Gadu
7086609

Dudzio Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 03 Paź 2010
Skąd: Kobyłka

PostWysłany: 13-04-2011, 13:23    Odpowiedz z cytatem

Ja z ogromną chęcią bym pograł, ale MASZYNA crashuje mi przez moją kartę graficzną od ATI Sad Nie wiadomo czy może ktoś z twórców ma zamiar w końcu coś z tym poprawić?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
 
Numer Gadu-Gadu
1345412

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 13-04-2011, 13:26   

Jakbyś się trochę wysilił i wszedł w link podany przez @rufio198 to dowiedziałbyś się, że PC2010:

Cytat:
działa również na kartach ATI oraz Intel.
Powrót do góry

Dudzio Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 03 Paź 2010
Skąd: Kobyłka

PostWysłany: 13-04-2011, 14:25    Odpowiedz z cytatem

jakbyś się trochę wysilił i użył mózgu to wpadłbyś na to że:
"działa" =/ program jest stabilny i nie wywala do pulpitu po ustawieniu nawrotnika -,-

gdybym nie był pewny problemu to bym o nim w ogóle nie pisał.

Z takimi uwagami to do kolegów w szkole albo w pracy, a nie tutaj.
@mk1992.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
 
Numer Gadu-Gadu
1345412

siwiutki91 Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Sty 2009

PostWysłany: 13-04-2011, 14:46    Odpowiedz z cytatem

z tym PC2010 mam problemy, jade sobie spokojnie i raptownie zawiesza mi się, chwile czekam i resetuje mi się sam komputer nie wiem o co chodzi.

_________________
w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

odol Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 16 Gru 2010
Skąd: Teresin

PostWysłany: 13-04-2011, 15:31    Odpowiedz z cytatem

katowicer napisał/a:
Możecie polecić jakiegoś prostego symulatora na początek ? Grafika itp mogą byc na niskim poziomie. Chciałbym zacząc od czegoś prostego gdyż ani umiejetnosci ani doswiadczenie ani sprzęt nie pozwalają mi na razie na coś bardziej ambitnego.


No to moze powinienes sprobowac starego, niesmiertelnego MECHANIKA? Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

MK_Rabka Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 17 Lip 2010
Skąd: Rabka-Zdrój/Kraków

PostWysłany: 13-04-2011, 19:51    Odpowiedz z cytatem

Węgrzy rozwiązali problem z ATI.
Zobacz na forum Maszyny

_________________
Pozdrawiam, MK_Rabka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Mirios Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2009

PostWysłany: 16-04-2011, 10:45    Odpowiedz z cytatem

Prosty symulator i Podstawy
nie będziesz czegoś wiedział pisz na gg 8518930
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

snajper Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 29 Lis 2009

PostWysłany: 17-04-2011, 08:26    Odpowiedz z cytatem

Dla mnie w Maszynie za słaba grafika (tak wiem twórcy nie robili z myślą o grafice). Co nie zmienia faktu, że ja grywam też w nowe gry mainstreamowe typu Wiedźmin, więc jestem przyzwyczajony do innego poziomu grafiki i od symulatora kolei też wymagam grafiki. Ja gram w MSTS (Microsoft Train Simulator). Tu linki:

POLSKIE STRONY O MSTS

http://andrzejlandrzej.strefa.pl - Praktycznie większość typów wagonów i lokomotyw.

http://msts.cba.pl - SU45, SU46, SP32, ET42 i wiele innych dodatków (głównie tabor).

http://www.trainsim.republika.pl - Różne ciekawe dodatki.

http://www.ts-studio.eu07.pl - Wagony towarowe, sygnalizacja i inne dodatki.

http://dodatki.msts.com.pl - Strona z lokomotywami, kabinami, dźwiękami i innymi dodatkami.

http://www.mstsstoreroom.xt.pl - Nowa strona a na niej parowóz Pt47, kabiny EP07 i inne dodatki.

http://msts.rar.prv.pl - Strona Brood.k z ubocznymi produktami trasy BKD.

http://trainsim.pl - Strona z bardzo dużą ilością taboru, kabinami, dźwiękami i innymi dodatkami.

http://trasy.msts.cba.pl - Strona informacyjna o polskich trasach do Train Simulator.


POLSKIE FORA O MSTS

http://msts.fora.pl

http://forum.magik.biz


POLSKIE TRASY

http://cmk.cba.pl/
http://www.bkd.trainsim.pl/
http://e30.msts.com.pl/
http://www.linia202.trainsim.pl/lang_pl/index.htm
http://www.wp.trainsim.pl/
http://www.cjdesign.magik.biz/linia351/
http://katowice.msts.cba.pl/
http://lublin.msts.cba.pl/
http://podlasie.msts.cba.pl/
http://www.kmz.trainsim.pl/

GRA Microsoft Train SImulator (MSTS):

http://allegro.pl/listing.php/search?string=train+simulator&country=1

Raczej tylko na Allegro, w sklepach już ją ciężko dostać. Natomiast kosztuje grosze i starczy na pewno na wiele godzin zabawy. Działa pod Xp, Vista, 7 a nawet pod Linuksem jak ktoś odpowiednio pokonfiguruje.

Co do konfiguracji Polskich dodatków to trochę trzeba pogrzebać, wszystko jest jednak wyjaśnione bardzo obszernie na forach internetowych, a skrótowo np. na pierwszej stronie ze spisu.

_________________
...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Orion Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 14 Wrz 2009
Skąd: Kraków

PostWysłany: 05-08-2011, 14:37    Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się co do MSTS.Ja sobie powoli i cierpliwie sprowadzam oryginalne niemieckie dodatki do tej gry.Oto adresy : http://www.eisenbahndiscount.de czy www.train24.de.Dużo tras mnóstwo misji ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

karol22 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 24 Sie 2011
Skąd: ...

PostWysłany: 26-08-2011, 10:10    Odpowiedz z cytatem

Ja Maszyną 2009 jeżdzę.
TRS nie może się u mnie otworzyć.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Tomek17 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 17 Lip 2010

PostWysłany: 12-07-2012, 17:48    Odpowiedz z cytatem

Witam,

Chciałbym się zapytać czy warto wydawać ponad 60 zł na trasę czeską 321 do MSTS ?
Mam Windows 7 ,całkiem szybki ale obawiam się, że trasa może się zacinać co Wy myślicie ?

Dzięki za wszelką pomoc Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

xMICHCIOx Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 30 Kwi 2011
Skąd: Poznań

PostWysłany: 12-07-2012, 20:25    Odpowiedz z cytatem

Trat 321 to istne cudo warte tej kasy. Za bardzo to się nie rozpisałeś jeśli chodzi o parametry kompa jednak trasa jest nawet warta przejazdu na lagach Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
 
Numer Gadu-Gadu
12844010

Tomek17 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 17 Lip 2010

PostWysłany: 12-07-2012, 21:22    Odpowiedz z cytatem

To jeszcze do danych kompa:

Procesor: Intel(R) Core(TM) i3 2105 CPU@ 3.10 GHz 3.10 GHz
Pamięć: 4 GB
Typ systemu: 32- bitowy system operacyjny
Karta pamięci: NVIDIA GeForce GT 440

Jeszcze jedno pytanie czy ta "przesyłka z trasą" zawiera tylko Trat 321 czy jest w niej coś jeszcze tzn. doinstalowane aktualizacje (do 21) lub tabor albo coś innego czy tylko ta trasa ?

Dziękuje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 6 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



HomeRegulaminRejestracjaAdministracjaUżytkownicyStatystykiAlbum
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2018 infokolej.pl