Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ


Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Gry, symulatory kolejowe
Autor Wiadomość

Mirios Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2009

PostWysłany: 08-03-2010, 17:18   Gry, symulatory kolejowe Odpowiedz z cytatem

Jakie polecacie symulacje kolei? Dokładniej chodzi mi o to co w temacie. Ja grałem w TRS 6 i 9 ale 6 lepsza bo po polsku. Czekam na odp Śmiech

Pozdrawiam:)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 08-03-2010, 17:43   

Osobiście polecam najnowszą wersję symulatora MaSzyna: CLICK.
Powrót do góry

yusek Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 14 Cze 2008
Skąd: Gdańsk Jasień

PostWysłany: 08-03-2010, 17:45    Odpowiedz z cytatem

szkoda tylko, że na klawiaturze laptopowej nie zadziała.

_________________
Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

DawidCzerwiensk Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 11 Lis 2009
Skąd: Czerwieńsk

PostWysłany: 08-03-2010, 19:05    Odpowiedz z cytatem

Dlaczego nie zadziała?

_________________
zielona góra - ostrów wielkopolsk i WRÓĆ!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

yusek Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 14 Cze 2008
Skąd: Gdańsk Jasień

PostWysłany: 08-03-2010, 20:03    Odpowiedz z cytatem

na laptopie masz skróconą klawiaturę (bez bloku numerycznego) a bodajże hamulce były obsługiwane numpadem.

_________________
Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Mikołaj Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 05 Gru 2009

PostWysłany: 08-03-2010, 20:36    Odpowiedz z cytatem

ja gram na laptopie Smile klawiatury numerycznej nie mają laptopy 15,4 natomiast te z przekątną 15,6 taką klawiaturę mają Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

DawidCzerwiensk Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 11 Lis 2009
Skąd: Czerwieńsk

PostWysłany: 08-03-2010, 20:47    Odpowiedz z cytatem

No właśnie stąd moje zdziwienie Smile

_________________
zielona góra - ostrów wielkopolsk i WRÓĆ!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

bartik Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 08 Gru 2009
Skąd: Kraków

PostWysłany: 08-03-2010, 21:15    Odpowiedz z cytatem

z dokupieniem klawiatury numerycznej do laptopa nie ma problemu, są takowe na USB. Sam mam laptopa z mniejszą przekątną ekranu i miałem problem z innymi grami.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
 
Numer Gadu-Gadu
9865245

Mirios Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2009

PostWysłany: 10-03-2010, 06:06    Odpowiedz z cytatem

dzieki mk1992, zasam to i zobacze co to jest troche duze ale zostawie kompa i ide do szkoly Śmiech Język
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

siwiutki91 Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Sty 2009

PostWysłany: 10-03-2010, 07:17    Odpowiedz z cytatem

a pro po czy wam w Maszynie w tej nowej paczce podczas jazdy nie wyświetlają sie wskaźniki ograniczenia prędkości? Ograniczenie stałe wogóle jest nie zauważalne a ograniczenie tymczasowe tylko znak zakończenia widać;/

_________________
w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 10-03-2010, 07:21   

Na forum "MaSzyny" ten temat był już poruszany. Liczę, że w kolejnych odsłonach symulatora problem ograniczeń prędkości zostanie jakoś rozwiązany, w przeciwnym razie przed każdą służbą należy bardzo dokładnie zapoznać się ze szlakiem.
Powrót do góry

siwiutki91 Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Sty 2009

PostWysłany: 10-03-2010, 07:39    Odpowiedz z cytatem

czyli u każdego tak jest?

_________________
w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

DawidCzerwiensk Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 11 Lis 2009
Skąd: Czerwieńsk

PostWysłany: 10-03-2010, 10:36    Odpowiedz z cytatem

U mnie tak samo.

_________________
zielona góra - ostrów wielkopolsk i WRÓĆ!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Mirios Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 13 Lis 2009

PostWysłany: 10-03-2010, 11:44    Odpowiedz z cytatem

a propo ograniczeń to polecam jak na początku tematu Trainz Simulator 2006 lub 2009 podobno juz jest 2010. Uwaga!! 2009 nie jest w całkowitości po polsku ja ktos by chcial linki do ktoregos pisać na PW bardzo polecam ta gre.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

amadeoen57. Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 21 Lut 2010

PostWysłany: 11-03-2010, 19:33    Odpowiedz z cytatem

Ja też polecam Maszynę. U mnie nie ma problemów z paczką całościową 2009.

bez tytułu.jpg
Plik ściągnięto 158 raz(y) 163.91 KB

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 1 z 7 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



HomeRegulaminRejestracjaAdministracjaUżytkownicyStatystykiAlbum
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2018 infokolej.pl