Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ
Tablety


Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Gry, symulatory kolejowe
Autor Wiadomość

Kyosti Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 31 Lip 2010
Skąd: Rudziniec Gliwicki

PostWysłany: 31-07-2010, 19:06    Odpowiedz z cytatem

Mirios, Dzięki poradnik pomógł wiem co robiłem źle, hamulca nie zwalnialem Smile

_________________
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
 
Numer Gadu-Gadu
33044591

amadeoen57. Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 21 Lut 2010

PostWysłany: 01-08-2010, 09:28    Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Chyba logiczne, że kranem, a nie pantografem...

Oczywiście że logiczne, ale niektórzy używają 2 5 8 4.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

surgeon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 15 Sty 2007
Skąd: Lubin

PostWysłany: 01-08-2010, 16:16    Odpowiedz z cytatem

http://wstaw.org/m/2010/08/01/Untitled.jpg
Smile


Ostatnio zmieniony przez surgeon dnia 01-08-2010, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 01-08-2010, 16:22   

A cóż to za stacja? Very Happy
Powrót do góry

surgeon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 15 Sty 2007
Skąd: Lubin

PostWysłany: 01-08-2010, 16:39    Odpowiedz z cytatem

Zgaduj zgadula. Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 01-08-2010, 16:45   

Jeśli to jest zagadka kolejowa, to bardziej będzie pasować do tego tematu: http://infokolej.pl/viewtopic.php?t=10473&start=225 Razz
Powrót do góry

surgeon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 15 Sty 2007
Skąd: Lubin

PostWysłany: 01-08-2010, 17:05    Odpowiedz z cytatem

To masz tu jeszcze jedną.
http://wstaw.org/m/2010/08/01/Untitled_.jpg
Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 01-08-2010, 17:09   

Hm, Legnica? Very Happy
Powrót do góry

surgeon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 15 Sty 2007
Skąd: Lubin

PostWysłany: 01-08-2010, 17:11    Odpowiedz z cytatem

Daj spokój. To nie przedszkole, żeby takie łatwizny podpowiadać. Razz No.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 01-08-2010, 17:13   

Poza Wrocławiem, Wałbrzychem i JG nie byłem w żadnym innym mieście w dolnośląskim, więc jestem usprawiedliwiony... Razz

Rozumiem, że przy pomocy startera RA to robiłeś?
Powrót do góry

surgeon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 15 Sty 2007
Skąd: Lubin

PostWysłany: 01-08-2010, 17:17    Odpowiedz z cytatem

Raczej edytora. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

mk1992
-Usunięty-
Gość

PostWysłany: 01-08-2010, 17:20   

Racja. Swego czasu próbowałem nauczyć się obsługi tego edytora (korzystałem przy tym z mejlowego kursu), ale coś nie mogę go załapać. Dlatego też dłubię sobie coś fikcyjnego w 3ds max. Smile

Ale nie mogę powiedzieć - Legnica robi wrażenie. Gdyby połączyć to jeszcze z Wrocławiem, który też jest robiony (przynajmniej z tego co pisze RA i z tego co widziałem na yt) to można stworzyć kawałek niezłej scenerii. Do tego Linia 61 przedłużona do Opola + zrobienie odcinka Wrocław - Opole i mamy niezły kawał E 30 + L61. Kwestia ja wiem... 5 lat? Smile
Powrót do góry

surgeon Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 15 Sty 2007
Skąd: Lubin

PostWysłany: 01-08-2010, 17:33    Odpowiedz z cytatem

Połączyć Wrocek z Legnica to nie jest wielki problem. Bardziej by się przydały proste (ale z prawdziwymi wymiarami), oteksturowane fotami modele 3d obiektów i budynków przytorowych Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

pawel12 Płeć:Mężczyzna
Nowy


Dołączył: 12 Kwi 2011

PostWysłany: 12-04-2011, 13:06    Odpowiedz z cytatem

Zobaczcie jak dzisiaj wygląda trainz:

autor screena: 082
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

katowicer Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 30 Sty 2009
Skąd: Praha hl.n.

PostWysłany: 12-04-2011, 16:43    Odpowiedz z cytatem

Możecie polecić jakiegoś prostego symulatora na początek ? Grafika itp mogą byc na niskim poziomie. Chciałbym zacząc od czegoś prostego gdyż ani umiejetnosci ani doswiadczenie ani sprzęt nie pozwalają mi na razie na coś bardziej ambitnego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 5 z 7 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



HomeRegulaminRejestracjaAdministracjaUżytkownicyStatystykiAlbum
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2018 infokolej.pl