i poza konkursem, zdjecie zrobione bodajże na peronie 1 st. KUTNO
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
PKPowiec, święta racja, zapomnialem, a siedzialem w barze na koncu postojowej pomorzany i widziałem je jak jechały. no rzeczywiscie.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 09-08-2010, 19:27
Na jakim szlaku było robione to zdjęcie i z okna jakiego pociągu (proszę podać nazwę i dokładną relację). Podpowiem, że zdjęcie robiłem w sierpniu zeszłego roku.
mk1992, 16201 lub 61200 jelenia-wawa lub wawa-jelenia "karkonosze", gdzies na odcinku Wałbrzych-Jelenia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum