Czy dobrze zrozumiałem?
Wraz z wejściem biletów sprzedawanych na zasadzie - im wcześniej tym "taniej" (tak, tak taniej na pewno nie będzie), ma niby zniknąć 23 oferty specjalne.
W tych ofertach zawartyy jest także Bilet podróżnika? Bo myślę, myślę, ale jakoś nie jestem pewien.
Chciałbym dołączyć się do tego pytania, bo IC nie raczyło mi odpisać na maile...
Jak zlikwidują podróżnika to będzie porażka na maksa.
_________________ ...
Pułtuś -Usunięty- Gość
Wysłany: 05-12-2012, 11:53
Chyba spółka nie postapiłaby aż tak głupio. To że zamierzają kombinować z "im wczesniej tym taniej" mam nadzieje nie oznacza, że wszystkie oferty i ceny maja byc podporzadkowanej tej nowej zasadzie
23 oferty specjalne do piachu? A to jest ich aż tyle?
Czy dobrze zrozumiałem?
Wraz z wejściem biletów sprzedawanych na zasadzie - im wcześniej tym "taniej" (tak, tak taniej na pewno nie będzie), ma niby zniknąć 23 oferty specjalne.
W tych ofertach zawartyy jest także Bilet podróżnika? Bo myślę, myślę, ale jakoś nie jestem pewien.
Chciałbym dołączyć się do tego pytania, bo IC nie raczyło mi odpisać na maile...
Po kolejnej próbie jednak odpisali, że na dzisiaj nic nie wiedzą jakoby miało go nie być.
A teraz mam 3 pytania o Bilet plus KW za 10 zł, pozwalający jeździć KW jeśli się ma Turystyczny lub RegioKarnet:
a) Czy mogę go kupić u konduktora KW.
b) Czy mogę go kupić w kasie poza woj. Wielkopolskim np. w Krakowie w kasie PR przy kupnie biletu Turystycznego.
c) jeśli b=tak to jaki jest kod oferty, bo bez kodu to pani w kasie w Krakowie będzie godzinę szukać.
Jak jej powiesz żeby zmieniła sobie przewoźnika na KW to szybko znajdzie.
Czasem warto też "postraszyć" skargą , od razu łatwiej jej przyjdzie myślenie.
Ostatnio "nie dało się" w KŚ kupić biletu na PR , ale po jednym zdaniu sytuacja się zmieniła o 300% .....
W odpowiedzi na przesłane pytanie informujemy, że posiadając Bilet Turystyczny lub REGIOkarnet może Pan bez żadnych dodatkowych opłat podróżować pociągami Spółki Koleje Wielkopolskie.
Pozdrawiamy
Koleje Wielkopolskie Sp. z o.o.
61-897 Poznań ul. Składowa 5
Tel: +48-61-279-27-00 fax: +48-61-279-27-08
Słyszałem że PODRÓŻNIK ma być wycofany z tego względu że to jest oferta spółki i państwo nie łoży na to żadnych pieniędzy
Nie wygaduj bzdur. Nie zostanie zlikwidowany, co więcej powiem ci , że Państwo wcale nie musi dotować tych biletów, bo one przynoszą spółce ZYSK. Więc nie wiem skąd wziąłeś informację o likwidacji tej oferty handlowej.
_________________ Mniej pracuj, więcej odpoczywaj!
dddbb -Usunięty- Gość
Wysłany: 17-12-2012, 23:31
Jerry napisał/a:
Słyszałem że PODRÓŻNIK ma być wycofany z tego względu że to jest oferta spółki i państwo nie łoży na to żadnych pieniędzy
Ale co się zmieniło? Państwo nigdy go nie dotowało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum