Mam pytanie odnośnie TLK Reymont. Widze, że jest to już skład wagonowy. Czy ktoś może wie z jakim innym pociągiem ma obieg (być może ze samym sobą) i jaki jest standard wagonów chodzi mi konkretnie o wagony 1 klasy. Dzięki za odp
No właśnie wprowadzacie mnie w błąd. Korczak jutro jedzie do zakopanego patrze na rozkład. Coś chyba jest inaczej niż piszecie.
[ Dodano: 20-06-2013, 09:49 ]
Nie mam żadnej informacji. Tam powinien być znak zapytania na końcu zdania.
No więc jeśli jeździ tylko w sobotę do zakopanego i w niedziele do białegostoku to co się w tych dniach dzieje z Reymontem? Dalej ma skład wagonowy tak jak w dni powszednie czy wraca (oby nie na ED)
Pytam bo nie trawie jazdy tym tramwajem i jeśli okaże się, że w sobotę 6 lipca nie będzie wagonów to pojade do wawy i dalej do zakopca Tatrami.
Reymont nie jeździ w sobote do Łodzi i nie wraca w niedziele z Łodzi. TLK Janusz Korczak jeździ tylko w soboty do Zakopanego i w niedziele wraca. Wszystko w obiegu się zgadza 2 składy potrzebne.
to jest np mój cennik , który biorę pod uwagę jadąc nad morze (oczywiście 1 strona)
kuszetek czy Tanich kuszetek nie analizowałam
Jesteś w małym błędzie. Przedział SINGLE czyli, (1 - ka) nie kupujesz bilet na 2 klasę tylko na 1 klasę i miejsce sypialne na SINGLE 273 zł, pozostałe przedziały double i turystyczny z biletem na 2 klasę.
Miejsce na tanią kuszetkę to jest 25,50 + bilet, jako "tania kuszetka" nie masz dodatkowej pościeli.
W wagonie z miejscami do leżenia w przedziale 6-miejscowym miejscówka: 61,00 zł + bilet a w przedziale 4 osobowym czyli zwana "1 klasa" 71,00 zł + bilet.
_________________ fb: podróże koleją. Zdjęcia, ciekawostki z podróży
TLK Śnieżka ma o wiele lepsze zestawienie, ale tylko wagony do Wrocławia są to: 2x141A i 140A czyli, wagony w standardzie dobrego EX, natomiast do Jeleniej Góry to zwykłe wagony bez rewelacji.
TLK Pogoń szału nie ma, zwykły pospieszny.
_________________ fb: podróże koleją. Zdjęcia, ciekawostki z podróży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum