Myślę, że system jest zapychany przez różnych cwaniaczków, którzy masowo wykupują tanie bilety, by potem odsprzedać je z zyskiem, np. na Allegro.
_________________ Żelazna kadra też z czasem rdzewieje.
A beton kruszeje...
dddbb -Usunięty- Gość
Wysłany: 17-12-2013, 13:13
Dowody lub paszporty, na jakie bilety imienne zostały wystawione też sprzedają? Myślę, że obsługa pociągów będzie zwracać szczególną uwagę na dokumenty.
Rozpoczął się kolejny dzień promocji Super Bilet Przewozów Regionalnych. Do godziny 10.30 sprzedano 8615 biletów w tej ofercie. Nadal jednak występują problemy z system internetowym Przewozów Regionalnych. Pasażerowie, którzy chcą dokonać zakupu, muszą uzbroić się w cierpliwość.
Dziś o 2 w nocy udało mi się kupić 2 bilety na IR GIEWONT na 18 stycznia po 1zl każdy
[ Dodano: 19-12-2013, 04:12 ]
Powiedzcie mi czy jak widnieje na obuch biletach jako właściciel to może na nim jechać mój brat oczywiście poswiadcze ze jestem właścicielem niby taki komunikat pojawił się przy kupnie biletu ze jak jedzie więcej osób to właściciel musi wskazać te osoby które jada z nim czyli przy kontroli będę tylko musiał powiedzieć ze jeden bilet to ja a , a na drugim mój brat ?
Każdy bilet jest imienny na imię i nazwisko dla konkretnej osoby. Konduktorzy sprawdzają i porównują z dokumentem potwierdzającym tożsamość zakupione bilety. Ja bym nie ryzykował szczególnie w przypadku biletów za 1zł...Dość dziwnie reagują na nie.
nie dało się zmienić danyck kupił inny super bilet ale już za 9zł czyli zaoszczędzone 46zł bo bilet Tyi raz dwa trzy kosztuje 57zł dla dwóch osób a tak zapłaciliśmy tylko 10 zł w sumie ,super oferta
Jestem bardzo zadowolony. Do Lublina w Sylwestra jadę za 9 zł, wracam w Nowy Rok za 29. Brawo dla PR!!!Zawsze można na peronie pojawić się nieco wcześniej, poza tym poza piątkiem i niedzielą nie ma raczej tłoku.
Ja też sie cieszę bo oprócz Poznania za 1 zł na 11 styczeń kupiłem sobie do Białegostoku na IR "Żubr" za 1 zlotówkę. I jeszcze w święta będę polował do Wrocławia i z powrotem na IR "PIast" na 25-26 styczeń. Nawet jak uda mi się za 9 zł czy 19 zł to i tak w porównaniu z normalną ceną bardzo się opłaci. Takze bardzo dobrze, że PR na to wpadły, tym bardziej, że Polski Bus coraz bardziej depczę im po piętach na poznańskiej linii gdzie do tej pory pociąg były bezkonkurencyjne czasowo.
Tylko, że jazda PB to duże ryzyko. Nie ma ostatnio tygodnia bez wypadku autobusu tej firmy. Moim zdaniem ITD powinna przyglądnąć się działalności tej firmy.
Tylko, że jazda PB to duże ryzyko. Nie ma ostatnio tygodnia bez wypadku autobusu tej firmy. Moim zdaniem ITD powinna przyglądnąć się działalności tej firmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum