Oczywiste jest, że tak jak jeżdżą zatrzymujące się na każdej stacji szynobusy, tak IC powinno zapewnić szybsze połączenia z mniejszą ilością postojów. Ale to niestety tylko teoria.
Ani marszalek ani inni siedzacy za biorkiem fachowcy od kolei nie maja zielonego pojecia o tym co dzieje sie na torach!!!!!!Wywalaja nie swoje pieniadze na inwestycje o ktorych nie maja zielonego pojecia,a tam gdzie potrzeba to ich nie ma..syf totalny!KIEDYS pisałem o uruchomieniu,po zakonczeniu remontów,relacji;Lublin-Rzeszów-Jasło/Zagórz...minelo kilka lat i szydło jak to mowia wyszło z worka.Od 1 wrzesnia jest relacja Rzeszow-Jasło....dzisiaj jak to piszę to wszystkie 30801,803,807,809,820,824,830,828 relacje na tej trasie sa odwołane i bedzie ZK...total kpin.Na calej trasiena stacjach sa pracownicy i nie maja co robic bo nie ma pociagow.Tak mnie to rzwala ze nie mam słow
Kolejne ofiary zasieków na granicach województw. Od grudnia tego roku nie będzie już bezpośrednich pociągów PolRegio z Lublina do Rzeszowa ZAKLIKÓW stanie się przesiadkową stacją graniczną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum