Sprzedam nowe sieciowe rozkłady SRJP 2009/2010 mam ich 24 sztuki NOwe z erratą mapą kolejową Polski i Europy . Wszystkie są nowe cena hurtowa 1 sztuki 41zł + 5zł wysyłka zwykła
Tak jak pisałem posiadam 24 sztuki najchętniej sprzedał bym wszystkie od razu
...czyli to jakiś ......., bo nie odpisuje na gg i pw oraz nie odpowiada na telefony i smsy. Zatem każdy chyba się domyśla jakiego typu postacią jest ET22-003 z Rybnika.
Odpowiedz czy to oszustwo, czy zwykla zwloka z wysylka zapewne czas pokaze...
[edit]Sory - troche mnie ponioslo, ale jak tu sie nie zdenerwowac gdy osoba ze "srodowiska MK" dziala w ten sposob? Oby to byla zwykla zwloka z wysylka spowodowana roznego rodzaju przeciwnosciami.
Ostatnio zmieniony przez lubięplacki dnia 10-02-2010, 15:29, w całości zmieniany 1 raz
dla mnie również to nie jest mało, jednakże jeszcze ważniejsze są zasady!
Najgorsze jest to, że człowiek związany z koleją, i jak pisano "osoba walcząca o uczciwość" nie jest fair i to w dodatku wobec MKoli!!!
Ostatnio zmieniony przez RP dnia 10-02-2010, 14:12, w całości zmieniany 1 raz
Ja nikogo nie oskarżam ja tylko chciałbym moją cegłę ewentualnie dowiedzieć się czy cegły nie dostane. A przy okazji coś go nie widać, więc może coś się stało.
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum