sphinx, ale Link jest zbyt drogi jak na śląskie. Nie wiem, czy warto tyle zapłacić, by KŚ mogły do Czech wjechać?
Przecież to właśnie napisałem - jak dla nich 1-2 mln zł za dopuszczenie to za dużo to tym bardziej nie będą szarpać się na Linka po dodatkowe 3 mln zł za sztukę.
Od północy wciąż nie wyszukuje możliwości zakupu biletu w "Sterfie N'iebieskiej" mimo dowolnej relacji znajdującej się w jej zakresie...
Wydaje się, że strefy przerosły PKP Informatykę. A szkoda, bo wydawało się, że e-KŚ im się wyjątkowo udał (w porównaniu z innymi systemami). I tak wypada jeszcze zgłosić do KŚ codzienną godzinną przerwę między północą a pierwszą...
aguirre, system e-KŚ w relacji Tychy Lodowisko - Katowice proponuje:
Cytat:
LINIOWY RELACJA L41 - Cena: 3,00 zł
Ważny od: 09.12.12 13:50, do: 09.12.12 15:50
Ważny 120 minut na odcinku ograniczonym stacjami:
(Relacja L41) Katowice - Tychy Lodowisko.
Potwierdzam, teraz wyświetlają się już wszystkie bilety - i liniowe i strefowe. Podejrzewam, że po prostu do dzisiaj do północy ich informatycy musieli siedzieć i grzebać w systemie sprzedaży online, wprowadzając wszystko po kolei i poprawiając ewentualne błędy, bo np jak sprawdzałem sobie z ciekawości wieczorem po godz. 21.00 relację Katowice-Gliwice, to też pokazywało TYLKO opcję podstawową (kilometrową), bilet liniowy L12 się nie wyświetlał.
Zatem teraz możesz już śmiało kupować bilet online z Lodowiska do Katowic, masz do wyboru albo liniowy L41 za 3zł (ważny 2h) albo strefowy C też za 3zł (ale ważny 1,5h).
To jeśli teraz Tychy-Lodowisko wchodzi w L41, to rozumiem, że można też przez CallPaya kupować - bo w sumie jest tam L41
A czy działa w CallPayu tego nie wiem, przetestuj i powiedz, w końcu to jest podmiot zewnętrzny a nie KŚ, więc mogli nie zaktualizować czegoś u siebie w systemie
Dzwoniłem próbnie do callpaya - jest komunikat "Kupujesz bilet na relacje Katowice-Tychy Lodowisko". Wygląda, że jest ok. Jutro (jak tylko pociąg przyjedzie), to sfinalizuje transkacje:)
Własnie dzwoniłem na infolinie i pytałem czy jest jakiś bilet ala dobowy gdzie płaci się dana kwotę i bilet jest ważny całą dobę na wszystkie pociągi KŚ.Pani odpowiedziała mi że nie ma nic takiego a liniowe bilety dotyczą wybranych odcinków danej linii...
Własnie dzwoniłem na infolinie i pytałem czy jest jakiś bilet ala dobowy gdzie płaci się dana kwotę i bilet jest ważny całą dobę na wszystkie pociągi KŚ.Pani odpowiedziała mi że nie ma nic takiego a liniowe bilety dotyczą wybranych odcinków danej linii...
Zobacz sobie na stronie KŚ -bilety i cennik KŚ.Tabela opłat za bilety sieciowe,są tam kwartalne,miesięczne i dobowe za 26 zeta!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum