Przez ten mundial zostałam odsunięta od telewizora. Pogoda się popsuła. Dobrze, że komputer jest.
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
transmitują każdy mecz mundialu, który idzie w TVP. Transmisja zaczyna się z chwila wyjścia piłkarzy na boisko (wiadomo, każda sekunda kosztuje ). Przed zawsze są ze 2 reklamy.
No i transmisja przez neta może być możliwa tylko dla polskich IP, ale 100% pewności nie mam.
Na SopCast też zawsze jest jakiś kanał, ale jakość o wiele gorsza, jak na tvp.sport
Na EURO2012 na Ukrainie będzie jeszcze gorzej, jak tam ludziska odpalą trembity (mające nawet 4 m długości "instrumenty dęte" - trąby), to będzie dużo gorzej niż te wuwuzele z RPA.
Ja stawiam że któraś z potencjalnie skazywanych na pożarcie drużyn - Słowacja, Nigeria, Korea Północna - może sprawić niespodziankę. Jeżeli będzie to Nigeria, to wg mnie może nawet dojść do półfinału pierwszy raz w historii spośród afrykańskich drużyn. To co wyprawia ten kot Enyeama, prowadzić go może do nagrody Lwa Jaszyna.
Jako zwycięzcę typuję Hiszpanię lub Argentynę ale tylko jeżeli będzie grał Milito zamiast Higuaina.
Zakład, że na Ukrainie wpuszczą?
Tam u nich to jest można powiedzieć instrument narodowy. Jak mi nie wierzysz, wyszukaj na youtube sobie jakiś mecz reprezentacji Ukrainy u siebie (najlepiej na Olimpijskim w Kijowie), lub finał pucharu ukrainy z tego roku na przykład. Wuwuzele wymiękają.
Sam byłem kiedyś na meczu Dynamo Kijów-Iliczywiec Mariupol, widziałem te trembity i nawet próbowałem w to dmuchać ale ciężko chociaż wrażenie z bycia w centrum w takim hałasie niesamowite, dodaje klimatu tym meczom.
W TV oczywiście ogląda się gorzej. Ale na żywo daje niezapomniany efekt.
No na lotniskach to normalne ale stadion to nie lotnisko, takie trembity można nawet kupić przed stadionem Olimpijskim jak gra reprezentacja Ukrainy.
Nikt jeszcze nie wymieniał tutaj w gronie faworytów Holandii - myślę, że oni mogą zdziałać wiele w obecnej dyspozycji.
Największym hitem MŚ jest jak narazie dla mnie reklamowanie zagrania ręką przez Henry'ego. a zdecydowanie najsłabszy mecz to Korea Płd.-Grecja, tragedia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum