Z całym szacunkiem do kolegi Forumowicza, ale to info jest już na forum z zakładce Rozkład jazdy PKP IC 2009/2010. Nie widzę sensu powielania tej informacji w osobnym wątku.
Apropos Moskwy to ponoć IC likwiduje połączenie z Moskwą od 13 grudnia. Zresztą nie tylko to...
_________________ Walka o pociągi w Malopolsce trwa i trwać będzie. 4 czewca czarny dzień dla Kryniczanki i rekord Białej:(
Pozdrawiam rufio198
Przejechane km 62000 rok 2009 i 44420 w 2010
i oto ten pociąg w rozkładzie polskim jest
Sieciowy rozkład jazdy pociągów tabela 101
17/17
I-14015
Ciekawi mnie jedno to nie jest wagon tylko normalny pociąg ,nic nie pisze że jest nie dostępny w relacji krajowej.
Proszę o pomoc
Z warszawy do granicy w Zebrzydowicach nigdzie sie nie zatrzymuje ,nawet w Katowicach a w drodze powrotnej też.A z warszawy już go niema w rozkładzie co jest grane
Vince -Usunięty- Gość
Wysłany: 20-01-2010, 17:21
nie tylko 151, ale tak poza tym ktokolwiek widział kto kolwiek wie. Polskie realia jeśli coś jest to znaczy że tego nie ma...
Sam jestem ciekaw jak ta sytuacja będzie miała zakończenie, sądzę że beto oleje to po mają na głowie większy problem jak tu więcej pieniędzy nakraść.
PS czy ktoś wie gdzie i w jakim składzie będą jeździły wagony 1 i 2 klasy z Trako 2009
Dzwoniłem na pkp i powiedziano mi że w nomym rozkładzie letnim ten pociąg będzie jeździł ale jest to pociąg który nigdzie się nie zatrzymuje , nawet w warszawie . Zatrzymuje sie dopiero na granicy polsko czeskiej
pewnie w PIC nie wiedzieli nawet gdzie leży Nicea, lub też wyszli z założenia że Polaków nie stać na takie fanaberie
Polska tranzytowym korytarzem przyjazni francusko-rosyjskiej
_________________ 2000-2010. Dziesięć lat upadku i niszczenia polskiej kolei,którego apogeum nastąpiło 1 grudnia 2008 - w dniu przejęcia pospiesznych przez PKP IC !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum