Przyznam nieskromnie że należę do grupy stałych ankieterów, jednak nie wiem nawet kto jest teraz koordynatorem warszawskim (stały koordynator zrezygnował). Warszawa ma dość dużo tras jednak z tego co wiem jeszcze nikt ze "stałych bywalców" nie dostał namiarów do koordynatora.
_________________ 2012 - 16464 km
2013 - 25289 km
2014 - 03715 km
Z Wrocławia tylko łeba, Lublin i Przemyśl. 3 trasy, także z roku na rok coraz gorzej to wygląda. Kiedyś pamiętam badania, że było po 10-13 tras do robienia, ankieterów koło 30.
Ja mam Przemyśl w najlepszej z możliwych odsłon - TLK Chełmoński tam i powrót, wyjazd 20:55 z KG, w Przemyślu 1:50, odjazd 2:27 i w Krakowie 7:21. Ludzi nie ma dużo, dodatkowo ciekawe wagony w postaci ukraińskich sypialek, oraz cała trasa w zmodernizowanych wagonach Żyć nie umierać
dyżurny, Wiesz, nie zgodzę się, że Monciak to nędzny ochłap Do Gdyni się nie da, bo przerwa między kursami wynosiłaby ~1h. A do Torunia jest spory kawałek w tym załadowanym pociągu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum