qba96, jeżeli powiedział SOKista "wypieprzac" to skierowałbym, lub jesli jestes niepełnoletni to Twoi Rodzice skargę do komendanta SOK w Kielcach.
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
W związku z powyższym, ponieważ nie jechałem koleją odkąd zaczęła się afera z wirusem (generalnie grzecznie siedzę w domu) ale może jednak będę potrzebował.
Czy wiecie czy SOK lub Policja kontroluje w pociągach Regio lub TLK, w jakim celu ktoś się przemieszcza (czy w zgodnym z obostrzeniami w związku z wirusem) lub czy są plany takich kontroli w najbliższym czasie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum