karass, Wigry później przetrasowali jeszcze za czasów PIC przez Kielce, Radom, Warszawę. Później skrócono do Białegostoku, ostatni raz jechał w ubiegłe wakacje mam nawet filmik. Bardzo dobry skład miał dwa wagony 1 klasy 140a.
_________________ fb: podróże koleją. Zdjęcia, ciekawostki z podróży
Jeździł jeszcze jako tako w 2009(marne 5-6 pudeł), potem w 2010 już tylko w relacji Białystok-Kraków Pł.
Kilka razy jechałem tym pociągiem ( w 2001, 2002,2003 ).W sumie moje najlepsze i najbardziej klimatyczne chwile w pociągu. "Wigry" miały to "coś"
Wtedy jeszcze miał ponad 10 wagonów, dzielone w Częstochowie na Kraków Gł. i Gliwice.
Jakoś (chyba - musisz sprawdzić, może i 2005) w 2006 przetrasowany na Kielce, Radom, co moim zdaniem ogólnie pogorszyło ten pociąg.
Yyyyy a PR to nic nie zabrali? zwłaszcza w moim rejonie świętokrzyskim gdy jeszcze były pospieszne pociągi zabrali Sana Solinę Wetline w roku 2004 i mam do nich oto żal i nie cierpie PR ani PIC więc mi to wisi gdzie co i jak będzie pociąg
nawet gdyby TLKi wrócily do PR-ów to by nic nie zmieniło guzik by z tego było
ale jak rzeczywiście PIC przywróci pospiesznego (TLK) Sana to będę noramlnei kochał za to PIC
_________________ STOP PRZEMOCY-Co 3 dziecko ulegające przemocy w rodzinie nie ukończyło 4 roku życia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum