Dzięki, ale nie lubię jazdy autobusami są nie wygodne itd. Dzwoniłam na infolinię PKP InterCity powiedzieli mi, że bilet jest jeden, a w COK powiedzieli, że trzeba dwa osobne... nie rozumiem już.
Dzięki, ale od lat podróżuje pociągami i jestem przyzwyczajona można pochodzić po korytarzu, są gniazdka, jest wagon restauracyjny, więc wolę jechać dłużej a komfortowo
winograd, Dzięki za info, ale dla PKP InterCity to za późno ,
pojadę PR do granicy z Niemcami
Więcej trzymajcie pasażerów w niepewności, gratuluje na miesiąc przed zmianą rozkładu łaskawie odblokowują, a potem się dziwią, ze ludzie rezygnują z podróży PKP IC
[ Dodano: 05-02-2014, 13:23 ] winograd, byłem dzisiaj w COK w Poznaniu w celu zgłoszenia reklamacji, jakiś facet kupował bilety na EN Jan Kiepura, pracownice żaliły się, że sprzedaż odblokowano w niedziele po 20, a w poniedziałek od 8 do 20 była awaria systemu, podobno tabuny ludzi się był
Niezły cyrk, jestem ciekawy dlaczego blokują sprzedaż? Przecież godziny kursowania tych pociągów się praktycznie nie zmieniają, w Niemczech w zeszłym roku jak wchodził nowy rozkład jazdy to bilety można było kupić od 15 października....
Notoryczne opóźnienia pociągów z Warszawy do Poznania i Berlina. Z czego wynikają?
Bardzo źle wygląda punktualność pociągów kursujących z Warszawy do Berlina. Tylko jedna trzecia pociągów międzynarodowych dociera do granicy niemieckiej punktualnie.
PKP Intercity chce stworzyć nową ofertę połączeń Warszawa - Berlin
PKP Intercity złożyło w UTK szereg wniosków dotyczących uruchamiania komercyjnych połączeń ekspresowych. Zupełnie nową jakość mieliby otrzymać pasażerowie pociągów Warszawa – Berlin.
14 wniosków złożonych przez PKP Intercity dotyczy tras pociągów ekspresowych, głównie krajowych. W jednym przypadku wniosek dotyczy relacji międzynarodowej. Chodzi o połączenie Berlin – Rzepin (wniosek do UTK może dotyczyć wyłącznie relacji krajowej, niemiecką częścią trasy zajmie się partner polskiej spółki - Deutsche Bahn Fernverkehr) i dalej do Frankfurtu nad Odrą i Berlina. PKP IC składa wniosek o uruchomienie komercyjnych pociągów od grudnia 2023 roku. Zmian jest mnóstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum