Nieważne jaki numer wpisze za każdym razem mam ten sam komunikat.
W tej sekundzie sprawdziłam dokładnie ten dzień, tą samą godzinę, ten sam pociąg i ten sam numer i... przeszedł bez problemu. Przełącz na wersję angielską i kup po prostu na stronie - ja tak właśnie robię.
Ostatecznie kupiliśmy bilety w biletomacie, 3 euro bez względu na to czy 1 czy 2 kl, przy sprawdzaniu chcieli zobaczyć książeczkę FIP z aktualnym znaczkiem i tyle, bez problemu. Dzięki jeszcze raz za pomoc 😁
a ja ostatecznie w RJ Villach - Venezia nie płaciłem nic extra (konduktor nawet nie wystawił mi na pewno obowiązkowej dopłaty 10/15E do kuponu); natomiast na ICN Rzym - Genua miałem tylko rezerwacje za 3E. Pytałem wcześniej w kasie - pokazałem fipa i rezerwacje i prosiłem o dopłate cambio servizio. Zdziwił się facet, powiedział, że wszystko mam i żadnych innych dopłąt nie ma. Byłem gotowy na płacenie w pociągu ale tam konduktor sprawdził tylko rezerwacje i dopłat nie chciał.
Tylko przestroga, mimo covida pociągi pełne. Na ostatnią chwilę we włoszech czy NJ w austrii nie ma szans na rezerwacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum