" Podróż rozpoczęta Sobieskim . Przed stacją Prerov w Czechach podczas kontroli biletów pani kierownik informuje że z powodu burzy doszło do awarii sieci trakcyjnej i zablokowana jest linia do Breclav i pociąg jedzie droga okrężną przez Brno. W sumie złapał 136 min opóźnienia.
Mój pociąg nocny z Wiednia do Zurichu oczywiście pojechał. Po zmianie dr konduktorskiej zwróciłem się do kierownika Austriackiego z biletem na EN 40462. Pan od razu wykonał dwa telefony i dostałem od niego wałczer, na nocleg w hotelu blisko dworca ze śniadaniem.
Rano stawiłem się w centrum obsługi OBB na dworcu w Wiedniu i złożyłem reklamacje, bez problemu przyjęta dostałem darmowa miejscówkę na RJX i tak dojechałem do ZURICH."
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Trochę im to trwało, ale pieniążki już na koncie
Warto korzystać z możliwości reklamacji.
ÖBB Refundierung - 006xxxxxxxxxxxx02 - 07. Jun 2022
Buchungscode: 006xxxxxxxxxxx02
Kundennummer: PV2xxxxxxxx9
Refundierungscode: 01xxxxxxxxxxxxx2
Refundierungsdatum: 21. Aug 2022
Sehr geehrter Herr ......,
Ihre Refundierung* zum Auftrag wurde erfolgreich durchgeführt, und wir haben Euro 88,00 auf Ihre xxxxxxx-Karte, die auf xxxxxxxxxxxxxxx endet, rückgebucht.
Ihre Refundierung zum Auftrag 006......02
Wien Hbf > Zürich HB
Eine Fahrt für xxxxxxx, xxxxxxxxx
gilt am 07. Jun 2022 um 23:27
Czy jest możliwość kupna samej miejscówki na NIGHJET z Innsbruck do Wiednia na ich stronie przez neta? jeżeli tak to prośba jak to wyszukać.
Miejscówki nie da się kupić na NJ, ponieważ są to pociągi z cennikiem globalnym. Możesz kupić tylko dopłatę do FIP-a w wysokości (najprawdopodobniej) 6 euro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum