Pan marszałek zrobił ogromną krzywdę tym ludzią , to nasze państwo doprowadziło kolei do tego stanu. ŁATWO JEST ROZWALIĆ , A ŻYCIE POKAZAŁO JAK CIĘŻKO JEST STWORZYĆ COŚ OD ZERA.
Nie chcieli do KŚ wielu nas zabrać bo nie zasłużyliśmy. Zastanawiam się obecnie patrząc na to co się dzieje na Śląsku jak i czym Pan Worach się zasłużył w tych KŚ.
Mówili mi, że przyjdę do nich na kolanach. Nie. Miałem iść i zapytać tylko czy aby mnie nie przyjęli do pracy. Ja b.lubię kolej więc i swoją pracę lubiłem.
[ Dodano: 12-12-2012, 21:25 ]
@sheva17 nas rozwalili. Zlikwidowali. Spisali na straty. Jak i gdzie wrócić na swoje stanowisko?
Szanowni pracownicy byłego PR , jest was tam 500 -set , pytam czego cicho siedzicie, odprawa szybko się skończy, walczcie o siebie . W telewizji tylko o pracownikach fiata , o was się milczy. Dlaczego macie cierpieć przez paru polityków którzy zabawili się w kolei. Gdzie wasze związki , jak już nie będzie składek to jesteście niepotrzebni , ludzie napiszcie co zamierzacie . Ja będę o was pamiętać w najbliższych wyborach.
Mam dla Was , dodrą nowinę , tam się nie da pracować , będzie bardzo duża rotacja personelu. Ale zastanówcie się już lepiej wyjechać z kraju lub praca na kasie w markecie , to lux w porównaniu z KS i nie odpowiadasz za zdrowie i życie pasażerów. Porozmawiajcie z waszymi kolegami co się dostali , tylko z tymi co są szczerzy i się nie boją. Teraz rozumiem dlaczego ten dyspozytor zrezygnował czy uciekł , bo nie wiemy jaka jest prawda, postąpił bardzo słusznie , ja go rozumiem . Głowy do góry , obserwujcie rozwój wydarzeń , marszałek ma miesiąc na ratowanie KŚ - ale myślę że on nic nie wie , bo człowiek o zdrowych zmysłach nie dał by złamanego grosza za ten twór .
Pan marszałek zrobił ogromną krzywdę tym ludzią , to nasze państwo doprowadziło kolei do tego stanu. ŁATWO JEST ROZWALIĆ , A ŻYCIE POKAZAŁO JAK CIĘŻKO JEST STWORZYĆ COŚ OD ZERA.
Powinni tego ch..a, kompletnego ignoranta i dyletanta wy....ć na bezrobocie. Tylko wtedy ten POspolity szmaciarz może by zrozumiał jaką krzywdę zrobił innym.
W innym wypadku śląski zakład już w tamtym roku byłby częścią K.Ś. i daję głowę że nowy rozkład nie byłby okazją do nazwania Kolei Śląskich kolejami śmiesznymi
Przewozy Regionalne kontynuują likwidację Śląskiego Zakładu Przewozów Regionalnych. Obecnie udało się już wydzierżawić teren po siedzibie zakładu w Katowicach spółce Sigma Tabor. Część pracowników znalazła również zatrudnienie w innych firmach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum