Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy w pociągach na terenie strefy Schengen są przeprowadzane w jakichś pociągach kontrole graniczne?
Interesuje mnie właśnie "Silesia" i jak by ktoś wiedział to EN "Jan Kiepura" jeszcze z Amsterdamu.
Ponieważ znajomy mi mówił, że są kontrole w pociągu z AMS, więc już nie wiem.
Może ktoś wie?
np. na odc. Zebrzydowice-Katowice-Zebrzydowice w miedzynarodowych pociągach Straż Graniczna sprawdza skład i obcokrajowców kontrolują
snajper nie zapominaj że oni posiadają gaz usypiający i żebyś się nie zdziwił że obudzisz się nagi. Oni na wszystko mają sposób. Jak mają Cie okraść to i tak okradną.
_________________ w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
jechałem ostatni raz 3maja Chopinem i kilka razy wcześniej za każdym razem Straż Grainczna przetaczała się przez skład. Nie sprawdzała każdego, tylko skośnookich i ciemnych
_________________ w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
Ja jeżdżę Chopinem/8razy do Budapesztu/.W kuszetce zawsze był spokój, Zawsze wożę linkę do zapinania roweru i w zależności od wagonu blokuję drzwi. Oczywiście uzgadniam to z pozostałymi pasażerami za co zawsze otrzymałem podziękowanie. Podpatrzyłem ten prosty sposób w pociągu Bałkan Expres tam stosowany jest bardzo często.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum