Nigdy nie miałem problemów z kontrolerami z Renomy, czy też innej firmy. Bilet zawsze mam, problemów nigdy nie było. Oczywiście trzeba rozhulać do granic możliwości wybujały problem rzekomych tłumów pasażerów wsiadających bez biletu, gdyż mają problem z nabyciem ich na jednych z największych stacji w Polsce (mimo możliwości kupna w: kasach, biletomatach, internecie). Nie róbcie problemów na siłę.
Gdyby nikt nie kontrolował biletów stękalibyście jacy to wy uczciwi, a inni jeżdżą na krótkich odcinkach bez biletu i NIKT tego nie kontroluje.
zgodnie ze standardami w IC kontroler RENOMY powinien być ubrany w białą lub niebieską koszule krawat wzór stosowny do ubioru spodnie od garnituru plus marynarka. A jak to wygląda w rzeczywistości? Buraki w dresach. Dzisiaj rano widziałem takich w Poznaniu.
inż. Mamoń, zgodnie ze standardami, a raczej "zarządzeniem" mają być ubrani schludnie, i osobą 'kontrolującą' i 'dopuszczającą' do pracy jest kierownik pociągu.
Osobiście muszę powiedzieć że nie jest źle - chłopaki się starają i wykonują prace zgodnie z przepisami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum