Taka moja propozycja. Skoro podczas ostatniej imprezy wjechaliśmy do Knurowa od strony Zabrza Makoszów to teraz wjedźmy tą linią od drugiej strony tzn od Leszczyn. Szlak jest przejezdny do przystanku Szczygłowice Kopalnia. Pozostały ładne wiaty i całkiem zadbane perony
Jeszcze za wcześnie, ale przy dobrych wiatrach myślę, że w ciągu dwóch, trzech tygodni pojawią się pierwsze konkrety. Cierpliwości. Jutro już pierwsze spotkanie robocze w celu omówienia pewnych kwestii...
Obyś dotrzymał słowa:D Pierwsze decyzje zapadły Czas na kolejne ustalenia:P
_________________ PKP PLK - SWOJE KADRY BETONUJEMY PROFESJONALNIE
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 23-06-2011, 18:30
A kto mi może powiedzieć jaki jest ruch towarowy w rejonie Katowic w niedzielę rano tak koło godziny 6? Wysiadam w Kato z 53202 i wybieram się na szlak...
Wiesz co nie ma reguły na to. Czasami w weekend ruch bywa bardziej nasilony niż w dni robocze. Chociaż jeśli masz na myśli w tą niedzielę to raczej nie powinien być duży. Wiele firm porobiło sobie dłuższe wolne jak np niektóre kopalnie więc nie powinnaś mieć problemu:) Powiedz którym szlakiem to może więcej coś będę w stanie powiedzieć
_________________ PKP PLK - SWOJE KADRY BETONUJEMY PROFESJONALNIE
Aaalisha -Usunięty- Gość
Wysłany: 24-06-2011, 09:14
Nie chcę się sama zagłębiać w miejscówki jakieś oddalone bo będę jechała sama i w końcu od kogoś w łeb oberwę. Chodzi mi o Zawiercie, okolice Myszkowa, Sosnowiec jeszcze muszę dziś pomyśleć... znając moje szczęście to pewnie nic nie będzie jeździło i tylko pewnie zmarznę stojąc przy torach...
Emocje po wyjeździe w GOP już chyba opadły. Być może z lekkim opóźnieniem, ale jednak zapraszam do zerknięcia na pkp-jazdową stronę poświęconą SKR - czyli EN57-1035 w fotogalerii i relacji video.
http://www.pkp-jazda.pl/2011/gop.html
Przy okazji pozwolę sobie w imieniu PKP-Jazdy pogratulować organizatorom doskonałej imprezy. MK dopisali, pogoda także, tabor spisał się na medal. A wszystkie drobne niedociągnięcia sprawią, że kolejne wyjazdy będą jeszcze ciekawsze i fajniejsze. Dzięki wszystkim i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum