A tymczasem po cichu podniesiono płacę pracowników na tzw. "współczynniku" -krotności średniej płacy dla dyrektorów, naczelników, liderów związkowych itp. itd.
A tymczasem po cichu podniesiono płacę pracowników na tzw. "współczynniku" -krotności średniej płacy dla dyrektorów, naczelników, liderów związkowych itp. itd.
Nie było żadnych podwyżek dla wynagradzanych według krotności,dalej wskaźnik z 2008!!!!!
Zbysio docenił Gumisia - co prawda niewiele ponad musik ale oznacza to, że ocenia mnie wyżej od przeciętnej! Jeśli myśli, że to wystarczy to chyba pomyłka - ma być tyle co u starego działacza zzm czyli szkodnika krzysia. Oczywiście o 380 wszyscy zapomnieli.
_________________ "Płynie się zawsze do źródeł pod prąd, z prądem płyną śmiecie"
Zbigniew Herbert
Niesamowite rzeczy się dzieją na tym świecie. A wszystko zostało zorganizowane dobrze, tj. w poprawny prawnie sposób? Wszystkie pisma odpowiednio złożone i napisane? Jakby co to mam fajną stronkę z takimi rzeczami typowo prawnymi, dużo artykułów i wniosków. Mogę podesłać jakby ktoś szukał. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum