A ja mam następujący problem:
Piosenka "Na stacji WKD", wykonawca Wojciech Blond, Radiowa piosenka tygodnia Notowanie 137. (5 grudnia 1987) miejsce 10.
I jeszcze fraza z samego końca utworu:
Gdzieś na stacji WKD
Zostawiłem serce swe"
I to juz wszystko co mam. Szukam nagrania, tekstu, nut - czyli wszystkiego. Jeśli ktoś ma coś z tego będę wdzięczny za udostępnienie. Można wprost na maila: dm57@wp.pl
"Goodbye My Love Goodbye" - zdjęcia do tego teledysku kręcono na dworcu kolejowym w Brukseli.
PS
Demis Roussos zmarł w wieku 68 lat - podała dzisiaj grecka agencja Proto Thema. Szczyt jego kariery przypadł na lata 70. Demis Roussos wziął udział w Festiwalu Piosenki w Sopocie w roku 1979.
_________________ "Aby dowiedzieć się kto naprawdę tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno ci krytykować" - Voltaire.
Ukraiński zespół Pluszowy Brooklyn nagrał hip-hopową piosenkę, w której dziękuje Polsce za Wojciecha Balczuna „muzyka rockowego, lidera zespołu Chemia”, który w zeszłym tygodniu został szefem tamtejszych kolei. W rewanżu proponują, by PKP przyjęły ukraińskiego piosenkarza Pawło Zibrowa, który też występuje w piosence.
„Polskie Koleje Państwowe, weźcie do siebie Pawło Zibrowa!” – śpiewają w upowszechnionym na You Tubie teledysku raperzy z Pluszowego Brooklynu. Potem pojawia się sam Pawło Zibrow, który przekonuje, że na kolei zna się doskonale. Zibrow, to ukraiński śpiewak, baryton, odznaczony honorowym tytułem „narodowego artysty Ukrainy”.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum