Jest to przesyłka z płytą DVD. Na niej masz trasę oraz wszystkie poprzednie aktualizacje, każde kolejne trzeba ściągać ze strony autora, najnowszy BIN jest i GLOBAL (ja miałem przynajmniej), kilka prostych zadań i tabor potrzebny no nich i różne instrukcje.
Polecam trasę z Pragi do Ujścia nad Łabą lub z Koszyc (800 km)
gryff -Usunięty- Gość
Wysłany: 13-07-2012, 13:23
A są jakieś Polskie trasy???Ile kosztuje taka zabawka???Czy ma to coś wspólnego z Symulatorem Maszyna EU 07 którą ściągnąłem z netu ???
gryff, nie. Tu mowa o MSTSie, którego nie można ściągnąć a jedynie kupić. Trat 321 to trasa zrobiona przez czeskiego autora, ma ona łączną długość 1850 km. Mapa trasy:
Train Sim World to pierwszoosobowa gra z gatunku Train Simulator, która pozwala sprawdzić się nam jako maszynista obsługujący potężne i realistyczne maszyny na najbardziej zapierających dech w piersiach liniach kolejowych świata. Ta jedna z najlepszych gier w swoim gatunku ma premierę 24 lipca 2018 roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum