Wysłany: 12-01-2011, 15:56 Złe traktowanie pracowników WARS-u
JADAC pociagiem relacji Szczecin-Warszawa odbywalem swa podroz w WARS-ie. To czego ujzaly moje oczy strach by wyszlo na jaw. Obsluga pijana!!! Fakt nie cala ale jednak!!! Pan obslugujacy klientow "pachnial" ALKOHOLEM!!!! A jak odnosil sie do swoich pracownikow to slow by to okreslic brakuje... Wyzywal ich od niedorozwoiow itd. Dla mnie to jest niedopuszczalne. Powinien byc zwolniony. W dzisiejszych czasach nie jestesmy niewolnkiami!!! Szkoda ludzi!!!! Jak wogole taki czlowiek pracuje z ludzmi??? Co to sie dzis wyprawia?
kolega, co Ty się dopiero obudziłeś że takie rzeczy się zdarzają w Warsie?
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Ale pijany "szef kuchni" to chyba nie codzienność? Chyba nie, bo jak ja niegdyś korzystałam z usług Warsu (firma ze Szczecina), to żarcie było całkiem przyzwoite, a obsługa bardzo kulturalna.
_________________ Póki co tańczmy w rytmie karmanioli
Nim mały Jarek obwoła się Cesarzem!
Nie napisałem że codzienność,ale sie zdarza i nie rzadko. A był taki jeden Warsiarz ze Szczecina, w 2008 miał Barbakana tylko że ten był chamowaty. Natomiast o dziwo do warszawiaków nic nigdy nie miałem.
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Mozesz Kolega napisac jaki to byl pociag czy TLK czy EIC,oczywiscie jezeli masz ochote to zrobic,chamstwo trzeba tepic porzadni ludzie nie dostali relacji ,a pijak o chamskim zachowaniu pracuje,Napisz nazwe pociagu i date przejazdu.
[ Dodano: 12-01-2011, 16:50 ] kolega, Witam jezeli mozesz napisz mi prywatnie date podrozy,nazwe pociagu i godz bede wdzieczny pozdrawiam serdecznie
Pociag "CHROBRY"...pijany był pan Józef P. czy jak mu tam... Ludzie to sie w pale nie miesci co jego pracownicy musza znosic pracujac z nim. Czesto jezdziłem z tym oto panem z Poznania innym pociagiem który niestety juz nie jezdzi przez Poznan i dlatego korzystam z usług "CHROBREGO" i tam tez zauważyłem, ze ten człowiek był pod wpływem alkoholu niekiedy nawet w stanie upojenia. Co zrobić by pomóc jego pracownikom?
Dokłądnie wezwa policje z trasy tak by na najbliższej stacji czekała...A ha i lepiej może nie zawiadamiac załogi konduktorskiej bo ta może ostrzec...Tak to szczyt chamstwa porządnym albo odbierają wagony nie słusznie bądż na czyjeś zlecenie, tak by mieli ich najlepsi Warsowscy kumple >> patrz przykład w zeszłym roku Krakowianka, albo w przetargu nie dostają wagonów a te stare mendy kolesie Buczkowskiego i Supy mają najlepsze pociągi i do czego doprowadzają....I pytam sie za co Wars dostaje nagrody...to śmiech i farsa....i kpina z podróżnych...Nagłośnijcie te sprawę z P. ...taki cham nie ma prawa miec wagonu i to w takim pociągu! Jego miejsce jest z miotła na ulicy! A pracownicy o ile ktoś z nich czyta to forum...niech pomyślą nad zbiorowym donosem do PIP-u. Bo zapewne o umowach też tylko mogą śnic....
Dziekuje Ci Kolega prawdopodobnie bedzie mial ladny ambaras, masz raje Pawcio, przydupasy Buczkowskiego moga robic co chca od Urygi z Gdyni,do Klimczuka z Warszawy i inni.
Poniewaz od razu nie wezwano policji, to właściwie teraz jest już "po ptokach". A ponieważ jechałes IC (?) to ja na twoim miejscu napisałabym do IC z opisem sytuacji (tylko nie "wydzieraj" się tak w liście stawiając milion wykrzykników i pytajników, bo nie wezmą twojego listu serio) i żądaniem albo reakcji, albo kontaktu do firmy odpowiedzialnej za obsługę WARS-u w tym pociągu. Ta droga przynajmniej mnie wydaje się najwłaściwsza.
Jasne tylko która firma jest odpowiedzialna za obsługe pracujaca w Warsie? Z tego co sie orjentuje to ten człowiek kazdego dnia jest pod wpływem alkoholu w czasie pracy...
A przeczytałeś to co napisałam? Napisz do IC, dowiedz się. Może uda ci się to załatwić telefonicznie. Oni przecież najlepiej wiedzą, komu wynajmują wagon...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum