Wysłany: 01-08-2024, 21:34 Klimatyzacja w pociągach KD
Skarżą się na zbyt mocną "klimę" w pociągach Kolei Dolnośląskich
Nasi Słuchacze skarżą się na zbyt intensywną klimatyzację w pociągach Kolei Dolnośląskich. 31 stopni za oknem, a w klimatyzowanych pociągach Kolei Dolnośląskich o 10 stopni mniej. Część pasażerów – szczególnie ubranych w typowo letnią odzież – skarży się, że na długich trasach jest im za zimno.
Skarżą się na zbyt mocną "klimę" w pociągach Kolei Dolnośląskich
Nigdy wszystkim się nie dogodzi. Niedawno byłam świadkiem rozmowy pasażerki z obsługą pociągu. Pasażerka (młoda dziewczyna) narzekała, że jest za zimno. Dla mnie temperatura w pociągu była komfortowa.
Innym razem, gdy w upalny dzień jechałam do Wrocławia, nawaliła klimatyzacja w najstarszym Impulsie. Obsługa pociągu stanęła na wysokości zadania i zaleciła otwarcie okien, żeby zrobić przewiew, a w Legnicy przesiedliśmy się do innego składu ze sprawną klimatyzacją.
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum