Wysłany: 06-11-2011, 22:40 Likwidacja kasy i zamknięcie poczekalni
U mnie w Józefowie w ostatnim czasie zlikwidowano kasę biletową. Powód bdb znany-nierentowność utrzymania w sytuacji gdy większość mieszkańców jeździ na WKM czyli Warszawskiej Karcie Miejskiej. Wszystko ok tylko nie wiem kiego grzyba z tego powodu poczekalnia jest zamknięta. Przecież teraz jest listopad zaraz może spaść śnieg(tfu tfu oczywiście!) i pasażerowie w razie opóźnienia pociągu nie będą mieli możliwości schronienia się przed zimnem.... w szczególności to się może okazać brzemienne w skutkach od jutra gdyż zaczynają się prace torowe na odc od Wawra do Falenicy i pociągi będą jeździć jednym torem co z automatu oznacza opóźnienia.... Moje pytanie jest takie-zamierzam napisać skargę. Tylko teraz w sytuacji gdy są dwa podmioty zajmujące się infrastukturą kolejową tzn PLK i Dworzec Polski to do którego mam wysłać żeby mi tego nie olali? Z góry dzięki za info
_________________ Bojkotuję pociągi spółki PKP InterCity busy i tiry.Jako środek transportu wybieram TYLKO I WYŁĄCZNIE KOLEJ.
Nie ma czegoś takiego jak PKP Nieruchomości Ta nazwa jest lansowana przez niedouczone media. Prawidłowo jest to PKP S.A. Oddział Gospodarowania Nieruchomościami.
_________________ Nigdy nie rozmawiaj z idiotą! Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum