Mam pytanko bilet SONE + PKP jest wazny z Pragi do Wroclawia. Dostajem mandantu jezeli pojade Praha - Rumburk potim kupie jakis regionalny bilet przes Niemci do Zgorzelca i dalej pokaze PKP SONE wersja?
Bardzo dzieki za informacje jediny klopot jest ze siebie musze kupic SO NE + PKP raziem s SONE + DB lub inym sposobom podrozowac z Czech do Zgorzelca.
Linija Löbau - Göerlitz - Zgorzelec - Boleslawiec - Wroclaw jest jedna z najszibczich i Pociagi tu jezda Czesto. Jedinym minusem jest trudna dostempnost od Czeskej strony.
Nie wiem czy - jeśli planujesz tylko przejazd na podanej trasie - potrzebujesz aż dwóch biletów typu Celodenni jizdenka (nazwa SONE już nie istnieje). Nie wiem ile kosztuje przejazd po stronie niemieckiej, ale za odcinek Zgorzelec - Wrocław z taryfy wynika cena 27,10 zł, a więc taniej niż Celodenni + PL.
masz racje potym kupic SONE + DB przejazd Niemcami i zwykly bilet za Zlotuwki do Wroclawja wsytko jasne, bardzo dzieki.
[ Dodano: 10-07-2014, 01:31 ]
Inaczej tu sa videa NATIONALPARKBAHN https://www.youtube.com/watch?v=POzb6DW1Vvg ja chca zakwarterowac sie kdes blizej Zgorzelca w Czechach isrobic siebie wyjazd do Wroclawja o wekendu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum