Wysłany: 13-04-2011, 17:54 Pomocnicy i maszyniści firmy CTL
Witam
Co Panowie możecie powiedzieć o pracy w tej firmie.Jak wygląda czas pracy, dojazd do lokomotywy i ogólna atmosfera w firmie.
Aktualnie uczęszczam na kurs na pomocnika maszynisty i jestem ciekaw jak wygląda praca w tejże firmie,
Jeśli macie do mnie jakieś pytania piszcie z chęcią odpowiem na temat kursu przygotowawczego.
POZDRAWIAM
grafik podobno maja z dnia na dzien ale ogolnie maja dobrze kolega tam jezdzi. Bardzo sobie chwali jest juz maszynista i na miesiac wychodzi niezle:) tez składalem niedawno bo chce zmienic prace ale na kwietniowy kurs juz sie niezalapalem;/ a Ty dawno skladales i po jakiej jestes szkole?
Czy żeby dostać się na ten kurs trzeba mieć jakieś konkretne wykształcenie? Jestem po Liceum elektronicznym czy po takiej szkole mogę iść na taki kurs?
Możecie jakąś przykładową służbę rozpisać w CTL albo w jakimś innym przewoźniku? Z godzinami mniej więcej, trasą itd.
Worms -Usunięty- Gość
Wysłany: 26-05-2011, 21:27
mateusz123, tak mam kilku znajomych w CTL.Wystarczy że masz tel. kom. i go odbierzesz,teraz znasz plan?Jak to u prywaciarza-wolna amerykanka.Nie podoba się to wiesz co...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum