Powiem tylko tak,jest to tak wszystko pogmatwane ze ho ho.Sam juz nie wiem kiedy praktyki,2 TAT czyli tamtoroczni maja w drugiej klasie w czwartki.Jak my bedziemy miec,pojecia nie mam.
W Krakowskim oddziale FUTURA-EDU miał być uruchomiony kwalifikacyjny kurs zawodowy Tech.Trans.Kol. (na który miałem isć) ale niestety za mało osób sie zgłosiło i będzie prowadzony kolejny nabór dopiero w styczniu, zapraszam wszystkich chętnych do zapisania się koszt nauki około 200zł miesięcznie zajęcia co 2 tygodnie w soboty,nied ziele.
Przypominam chętnym o tym iż w Krakowie w oddziale Futura ruszył już nabór na Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy-Technik Transportu Kolejowego. nabór prowadzony będzie do końca lutego tego roku jeśli uzbiera się liczba chętnych (20) kurs ruszy od marca, koszt nauki 200zł miesięcznie zajęcia odbywały by się co 2 tygodnie w soboty i niedziele. narazie mamy 6 osób chętnych. więc jeśli ktoś jest zainteresowany tym kursem to proszę dzwonić do Futury nr tel- 12-422-21-52. Pozdrawiam zapisujcie się
[ Dodano: 10-02-2013, 11:49 ]
Przypominam o trwającym naborze na Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy Technika transportu kolejowego. w odźiale FUTURA KRAKÓW, zapisy trwają do końca lutego.Zapraszam wszystkich chętnych.TEL-12-422-21-52.Pozdrawiam
Nauka jest podzielona na dwa etapu(K1, K2), każdy trwa rok, po pierwszym roku uzyskuje się uprawnienia do wykonywania zawodu, po drugim roku tutył technika transportu kolejowego. Koszt to 200zł miesięcznie, zjazdy co dwa tygodnie, wpisowe 0zł. Podstawa programowa na:
http://www.koweziu.edu.pl/pp_zawod.php?nr_zawodu=311928
Jak by ktoś był chętnie to może powiedzieć, że z polecenia(Michał Szajnowski)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum