Wysłany: 05-02-2010, 14:20 Uprawnienia FIP a Koleje Mazowieckie
Zakładam nowy temat z racji zaistniałej dziś sytuacji. Otóż będą dzisiaj w jednym z biur spółki KM uzyskałem informację od pewnej Pani, że wydawanie biletów FIP dla pracowników KM jest wstrzymane. Czy ktoś może to potwierdzić i wyjaśnić dlaczego?
Dwie sprawy:
1.W którym pokoju byłeś w biurze KM? Bo wnioskuje z Twojego postu ze nie w tym co się załatwia FIP-ę
2. Ta Pani Ci nie powiedziała dlaczego tak jest? Znam ta kobietę co załatwia FIP-y i wiem ze by odpowiedziała jeżeli tylko by wiedziała/zapytał ja o to *
Nie pamiętam numeru pokoju ale byłem w tym co zwykle w tamtym roku załatwiałem FIPy na wycieczkę do Włoch i nie było problemu. Będąc tam w piątek z zamysłem złożenia wniosku uzyskałem informacje że FIPów w tym roku nie będzie i ZAPYTAŁEM Panią dlaczego? Odpowiedziała coś w styku bo nie ma pieniędzy czy coś takiego nic konkretnego, zapytałem jeszcze gdzie mogę w internecie znaleźć informację o tym że od tego roku nie ma FIP ale nie uzyskałem odpowiedzi. Sprawa mi trochę "śmierdzi" bo jeśli nie to chcę wiedzieć dlaczego, jednak pani przyjęła wniosek a ja poprosiłem o kontakt telefoniczny w tej sprawie. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Jeżeli przyjęła wniosek tzn że FIP-y są. Inaczej nie przyjmowałaby wniosku. Przejdź sie lepiej za 2-3 tygodnie i wtedy sie przekonasz.
Rozumiem ze składałeś wniosek na Lubelskiej 1 a nie na sekcji ?
A czy ktoś może napisać dlaczego to tylko KM zrezygnowały z wydawania biletów? Jak to jest możliwe może jakaś podstawa w postaci wyjaśnień? Jakiś artykuł, cokolwiek....
a kiedy będzie wiadomo ostatecznie? złozyłem wniosek i czekam teraz na bilety słowacji i czech bo za nie całe dwa tygodnie wybieram się do Pragi. Jakie są szanse że dostane jeszcze bilet?
Nie wiem -pytaj Zarządu nie mnie czy kogokolwiek na forum. To co napisałem to dowiedziałem się w socjalnym - nie wymagaj żeby panie wiedziały kiedy Zarząd podejmie decyzje w sprawie FIP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum