Najlepiej wsiąść w Bratysławie w pociąg Avala Praga-Belgrad - jeździ codziennie ok. 10 rano i bezpośrednio dojedzie się do Suboticy, najlepiej kupić bilet CityStar w dwie strony albo kombinować z odcinkami krajowymi.
_________________ Tramwaj musi wrócić do Gliwic. Frankiewicz już odszedł!
nie wiem ile kosztuje dla jednej osoby - oczywiście trzeba od razu brać w dwie strony wtedy jest najkorzystniej. Ważny jest 1 miesiąc. Niestety cen na ta ofertę nie da się sprawdzić w internecie - jedynie w kasach na Słowacji... Cena do Belgradu 29 euro w dwie strony to normalna oferta? Bo tanio wychodzi - a może to jest cena w City Starze albo innej promocji? Jechałem tym pociągiem i jest bardzo fajny, zestawiają go głownie koleje czeskie, fajnie jedzie się czeskim sypialnym - zimny Gambrinus cały czas dostępny u wagonowego za 1 euro
_________________ Tramwaj musi wrócić do Gliwic. Frankiewicz już odszedł!
grekuu, Po pierwsze Ostrava nie leży na Słowacji, a po drugie jest w dziale "Zagranica" kilka wątków dotyczących podróży na Bałkany. Wystarczy trochę poszukać i pozbierać "do kupy" te informacje. Szkoda że każdemu się śpieszy i zakłada nowy wątek doprowadzając tu do coraz większego bałaganu, w którym często przydatne informacje stają się jeszcze bardziej rozproszone. Może link w tym
Przy okazji proszę administrację o pogrupowanie czy często pokasowanie wielu dublujących się tu tematów na temat czyichś zagranicznych podróży. Dziękuję.
wiem że ostrava leży w Czecach a nie w słowacji i dlatego się pytam ćzy na słowacji rozumieją co do nich się mówi
[ Dodano: 23-11-2013, 16:18 ]
oczywiścei po polsku
[ Dodano: 24-11-2013, 11:55 ]
a pytanie mam takie do was tutaj na słowacji są niby podane 4 ceny przy 5 przesiadkach co to ma znaczyć wogóle ? w inych połączeniach są dwa albo jeden
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum