Wysłany: 10-08-2015, 15:41 PKP IC chce integrować załogę na Stadionie Narodowym
Do 25 sierpnia PKP Intercity zbierać będzie oferty na zorganizowanie spotkania integracyjnego dla 4 tys. pracowników spółki i ich bliskich. Celem spotkania jest integracja i zapoznanie załogi z bieżącą sytuacją firmy i jej planami na przyszłość. Impreza ma odbyć się 17 października na Stadionie Narodowym w Warszawie.
Bo to nie chodzi o siedzenie na trybunach. Tylko o płytę. Tam będzie wyżerka itp.
Tak że ilość ewentualnych integrujących się zupełnie nie ma powiązania z wielkością widowni.
Popatrz a ja głupi myślałem że generalnie płyty na większości stadionów piłkarskich mają prawie takie same wymiary;)Nawet jeśli przyjąć że przyjdzie tylko te 4tys ludzi(+rodziny)to na metrze kwadratowym trzeba by upchać circa 8-10 osób,przyznasz że ciężko bedzie wsadzić tam jeszcze grila o szwedzkim stole nie wspominając)Grzechem zaniechania byłoby także nie wspomnieć,że wynajęcie "Narodowego" z pewnością tańsze jest niż wynajęcie obiektu np. Polonii...Sorry za sarkazm ale no w mordę,czy spółkę IC stać na rozrzutność?
Czy na pewno jesteś pewien że stadion piłkarski ma 400 metrów kwadratowych powierzchni ?
Czy na pewno jesteś pewien że opanowałeś obliczanie powierzchni prostokąta ?
Nadto - o co chodzi z tym używaniem słowa "circa" - czy musisz kaleczyć nasz polski język ?
Ostatnio zmieniony przez beton44 dnia 13-08-2015, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
Czy na pewno jesteś pewien że stadion piłkarski ma 400 metrów kwadratowych powierzchni ?
Nie pisałem o 400 metrach zatem nie wiem czemu jazgoczesz?
beton44 napisał/a:
Czy na pewno jesteś pewien że opanowałeś obliczanie powierzchni prostokąta ?
Nawet nie próbowałem bo nie mam dokładnych danych "matematyku"
beton44 napisał/a:
Nadto - o co chodzi z tym używaniem słowa "circa" - czy musisz kaleczyć nasz polski język ?
Jeśli już silisz się na purystę(mam nadzieję że znasz to słowo)to samemu staraj się dochować poprawności językowej,ty jednak walisz oksymoronami i to dwukrotnie i jeszcze pouczasz innych a sam potrzebujesz dokształcenia,vide:"na pewno jesteś pewien"-copyright beton 44- przecież to bełkot...
Tylko, że inne firmy na to stać a nas - PKPIC niestety nie. Jesteśmy zadłużonymi dziadami zdanymi na łaskę podatników dotujących kolej. Ktoś jeszcze w tym roku "odbeknie" za wyciąganie pieniędzy z IC do zaprzyjaźnionej firmy cateringowej.
Ale to nie oznacza że kasą z funduszu można szastać bez trzymanki,są tańsze obiekty na których równie komfortowo można zorganizować taką bibkę.Potem jak złożę podanie o remontówkę to będą kazali czekać z pół roku bo bedą płakać że nie ma kasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum