Przeszukałem prawie cały dział i nie ma żadnego tematu na ten temat, orientuje się ktoś czy kupując bilet grupowy kupuje bilet na dany dzień czy na dana godzinę. Chodzi oto ze chce kupić Bilety na godzinę 20:00 a jest możliwość że nie zdążę na przesiadkę, czy będę mogl pojechać o 22?
dddbb -Usunięty- Gość
Wysłany: 09-11-2015, 22:08
W tym wypadku chyba żadnej różnicy w stosunku do indywidualnych nie ma - macie jako grupa bilety z miejscówkami na dany pociąg, jak nie jedziecie danym pociągiem, to nie macie gwarancji miejsca siedzącego.
W Przewozach regionalnych nie ma miejscowej, nikt z działu grupowego mi nie odpisuje. Masz może pewne info ?
dddbb -Usunięty- Gość
Wysłany: 09-11-2015, 23:56
Nie uszczegółowiłeś wcześniej, myślałem, że chodzi o przejazd IC. No to miejscówek nie ma, a jedziecie pociągiem jakim chcecie. Nawet zgłaszając grupę podajesz wg warunków tylko przybliżoną godzinę przejazdu, więc nie jest to przyporządkowane do kolejnego połączenia.
http://www.przewozyregionalne.pl/sites/default/files/pliki/12412/11.pdf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum