Witam. Gdzie najczęściej pojawiają się oferty praco na stanowisko konduktora? Czy osoba po liceum ogólnokształcącym w trakcie studiów zaocznych ma szansę na pracę w tym zawodzie czy raczej ciężko ogólnie się do tego zawodu dostać? Pozdrawiam.
W miarę często pojawia się ogłoszenie do IC ale są też inne spółki regionalne i zależy gdzie mieszkasz lub jak daleko możesz dojeżdżać. Wyższe wykształcenie nie jest wymagane ale pogodzenie studiowania nawet zaocznie i pracy jako konduktor może być trudne.
[size=9:][ [i:][b:]Dodano[/b:]: 18-10-2016, 15:41[/i:] ][/size:]
Dzięki. Jeszcze mam jedno pytanie. Czy ogólnie ciężko się dostać i konkurencja jest duża? Czy to, że nie ma się nikogo w rodzinie na kolei może być problemem, żeby się dostać?
Czy trudno się dostać to tego akurat nie wiem bo nie aplikowałem nigdy na to stanowisko. Pewnie tu również zależy od regionu gdzie chciałbyś pracować. Znam osoby, które byle się dostać przeprowadziły się w inny region Polski bo w swoim rodzinnym nie było szans bez znajomości się dostać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum