Warto uzupełnić: pierwszy link jest do PDFowego rozkładu po węgiersku, drugi do strony z wyszukiwaniem połaczeń, także w wersji angielskiej i niemieckiej
Tutaj jeszcze link do wszystkich międzynarodowych pociągów wraz z ich nazwami, rozkładem, zestawieniem i wagonami bezpośrednimi. "Batory" ma prowadzić bezpośrednie wagony z Budapesztu do Krakowa.
Super, jak oni to robią że u nich można .Co najmniej 2 połączenia mnie interesują .Budapeszt - Bukareszt i Split. Co na to IC
nie jest najgorzej, w tym roku i tak pojawi się nightjet u nas, poza tym grupy wagonów do Batorego,Cracovii i Sobieskiego (od wiosny).Jest jakiś progress
Czy orientuje się ktoś, kiedy będzie można zakupić bilet na Metropol z Warszawy do Budapesztu na połowę stycznia?
Na e-iC informacja "bilet kupisz w kasie", a w kasie informacja, że pociąg na razie jest zablokowany :/
Czy można liczyć na jakieś promocje na niego - na wagon sypialny ?
Czy orientuje się ktoś, kiedy będzie można zakupić bilet na Metropol z Warszawy do Budapesztu na połowę stycznia?
Na e-iC informacja "bilet kupisz w kasie", a w kasie informacja, że pociąg na razie jest zablokowany :/
Czy można liczyć na jakieś promocje na niego - na wagon sypialny ?
Myślę że dopóki pociąg jest zablokowany to nie kupisz nigdzie. Trzeba czekać na odblokowanie.
Nawet na węgierskiej stronie nie można.
Mam kupione trzy bilety na kuszetkę na czwartek 25 lipca z Budapesztu do Rzepina. Niestety plany się trochę pomieszały i w ogóle do Budapesztu nie dojedziemy, tylko chcielibyśmy wsiąść do tego pociągu w Katowicach i kontynuować nim podróż do Rzepina. Jest w ogóle taka możliwość? Problem w tym, że nie mam jak pobrać biletów z automatu w Budapeszcie, mam tylko kod i @ potwierdzającego zakup. Kto obsługuje ten pociąg? Za wszelkie rady będę wdzięczny.
_________________ Fundacja Ratowania Zabytków www.zabytki.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum