A u mnie nie chodzi, ale wobec tego to problem z moim kompem.
[ Dodano: 28-11-2008, 20:55 ]
Wczoraj wieczorem nie chciało mi załadować się nasze forum. Po kilku próbach system oszalał. W końcu okazało się, że wskoczyło mi kilka wirusów (przy próbie zalogowania się na forum). Na szczęście je usunąłem bez szkody dla systemu. Pracuję na Viście, od 2 tygodni mam nowego laptopa, więc nie możliwe, zeby coś było nie tak u mnie.
Dzisiaj z kolei co chwilę muszę się logowa (po postu mnie wyrzuca z forum).
[ Dodano: 28-11-2008, 20:57 ]
A gdy chcę usunąć literówki z tego, co napisałem powyżej, to wyskakuje, że nie mogę zmienić już swojej wiadomości.
Znów mieliśmy próbę włamu na nasz serwer i mamy problemy z bazą. Za 2-3 dni wszystko powinno wrócić do normy, pracuję nad tym. Do tego czasu zalecam podczas logowania zaznaczać "kwadracik" (opcja automatycznego logowania).
Z wiarygodnego źródła dotarły do mnie informacje, że chłopaki z PKP Informatyka mają zadanie od dyrektora finansowego PKP S.A. i prezesa PKP Informatyka zamknąć (uwalić, udupić) to forum.
_________________ Marcin Szpakowski
Zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Zgłaszam problemy z opcją "Pokaż nieprzeczytane posty". Wchodzę na forum - logiczne, że zaczynam lekturę od postów nieprzeczytanych. Klikam więc w zakładkę "Pokaż posty nieprzeczytane" (jest ich, załóżmy, 54), a potem pojawia się komunikat "Nie ma postów i tematów spełniających żądania" (czy jakoś tak).
Ostatni tydzień-dwa tygodnie w zasadzie bez przerwy mam ten błąd.
_________________ Póki co tańczmy w rytmie karmanioli
Nim mały Jarek obwoła się Cesarzem!
Z powodu awarii serwera utraciliśmy część bazy danych. Z forum zniknęło większość postów i zdjęć z soboty 28 lutego oraz profile osób, które tego dnia zarejestrowały się na forum.
Poza tym forum funkcjonuje już normalnie.
_________________ Żelazna kadra też z czasem rdzewieje.
A beton kruszeje...
Ostatnio mam taki problem, że dość szybko następuje automatyczne wylogowanie.
Przeważnie nie zdążę przeczytać całej podstrony, ani napisać posta i już muszę się ponownie logować.
Zmienialiście coś Wy, albo może własciciel serwera w ustawieniach jakiegoś timeout-u, czy cuś?
Bo jeśli nie, to znaczy, że mój ISP - badziewiarze z Ery - znów coś nagrzebali.
Chyba, że to ci z Redmętu, w którejś z $KBxxxxxx (Korekt Bubli), się machnęli i trzeba po prostu przeczekać problem - kiedyś poprawią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum