W związku z wykolejeniem się pociągu PKP Intercity na trasie Kraków - Świnoujście, do którego doszło w nocy z 13 na 14 października na odcinku Wrocław - Oborniki Śląskie...
To już wiedzą, że w nocy wykolei się pociąg?
pkp.JPG
Plik ściągnięto 186 raz(y) 111.31 KB
_________________ Tylko człowiek wolny się buntuje,
niewolnicy są posłuszni.
Czytając to przypomniał mi się taki dowcip, akurat świetnie nawiązujący do tematu:
Prezydent ZSRR zwołał nadzwyczajne spotkanie w celu zlikwidowania stref czasowych.
- Musimy zlikwidować strefy czasowe! To tylko wprowadza niepotrzebne zamieszanie. Ot powiem tak. Dzwonię do Chin i składam wyrazy współczucia dla ofiar trzęsienia ziemi, a oni mi mówią, że to wczoraj... Dzwonię do USA i składam takie same wyrzy współczucia dla ofiar rodzin zamachu terrorystycznego, a oni mnie pytają JAKI ZAMACH?!
Może była jakaś zmiana stref czasowych, albo PKP odwiedziło wróżkę Jowitę co za dwie dychy przyszłość przepowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum