Wysłany: 23-01-2010, 16:13 Muzeum Kolejnictwa w Kościerzynie
Parę dni temu pisałem na adres widoczny na stronie parowozowni w Kościerzynie (dzisiaj strona nie działa) o godziny otwarcia w niedzielę. Dostałem taką odpowiedź:
Cytat:
Muzeum Kolejnictwa w Kościerzynie można zwiedzać codziennie od poniedziałku do niedzieli włącznie od godziny 10 - 18
Z poważaniem
Jan Recław
Tymniemniej ktoś na forum pisał, że skansen nie zyje, więc juz sam nie wiem - jechać czy nie jechać.
Z tym ma się świetnie to bym nie powiedział biorąc pod uwagę krzaki ale skoro jest czynne to może jednak zwiedzę ale jak będzie cieplej. A przy okazji co wy na to by się zrebrać i coś odremontować?
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Wiesz ja nawet widziałem jak manewrowały a co do części to większości wraki ale jakby zebrała się grupa ludzi która chciała by poświecić swój czas to może by coś się udało uratować ja bym najbardziej chciał wagon 102A bo to w miare tanio ale można po doczepieniu do Costeriny uzyskać ciekawy efekt. Ewentualnie można by motorówkę zrobić. Tylko sam tego nie zrobię.
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum