A nikt tu nawet nie wspomniał o Rail Simulator i jego następnej części - Railworks. Tam nawet można zbudować własną linię kolejową np. Ełk-Korsze-Olsztyn.
Z tym, że to wymaga miesięcy pracy
Husarz, Eurosprinter, Szynobusy, i inne takie, choć ja akurat raczej klasycznym taborem jeżdżę co widać na moich screenach.
Grę można kupić w Empikach a najlepiej na Allegro za 20-40 zł czasami nawet za 15 jak sie trafi. Aby gra działała z Polskimi dodatkami trzeba odpowiednio zainstalować patche do gry, opis co i jak na forum i na niektórych stronach. W razie czego można pytać na forum co i jak.
Część pierwsza, innych nie było, ale dodatki dalej powstają, i wygląda to jak widać. Zassać to Tobie nie będe tłumaczył, z kąd, prawdopodobnie z tamtąd z kąd zasysasz wszystko inne. Ale jeśli chcesz być legalny to trzeba KUPIĆ, cena nie jest duża.
MaSzyna jest darmowa: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,15492.0.html
Trainz i MSTS wysiada na najbliższej stacji MaSzyna to największy realizm sterowania lokomotywami, wiele ciekawych misji od krótkich 0,5 godziny do najdłuższej 4,5 godziny
_________________ 2012 - 16464 km
2013 - 25289 km
2014 - 03715 km
No tak ale ja czasami grywam w nowe mainstreamowe gry, i jestem przyzwyczajony do ładnej, szczegółowej grafki. Maszyna graficznie jest amatorska, i nic z tym nie zrobicie, bo wasz engine nie ma dużych możliwości graficznych. I to ją jak dla mnie dyskwalifikuje.
Natomiast ja czekam na pełną wersję (bo na razie jest raczej nie grywalna beta 0.1) Open Rails, to Open Sourceowy projekt symulatora kompatybilnego z taborem i trasami MSTS, więc mój ulubiony tabor i trasy będą działać, a ma być tam grafika w oparciu o shardery i najnowsze zdobycze DirectX i dodatkowo ulepszona w porównaniu do standardowego MSTS funkcjonalność sterowania lokomotywami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum